2777
2789
عنوان

واسه سزارین بقیه باید کارای شخصیمونو بکنم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 51 پست
تو بیمارستان که برامون میذاشتن ولی خونه اومدم خودم گذاشتم دیگخ فلج که نیستیم 😁

همون دیگعهه بنی چی ک مامانم دوستم کسی بیاد شیاف بهاره برام آخه 

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

واسه طبیعی بجز دکتر و پرستار بعدا کسی میبینه بدم رو ؟ باید کاری بکنن مگه

😐😐

عزیزم زایمان چه طبیعی چه سزارین سخته 

طبیعی اینه که چندین ساعت درد میکشه مدام میان با انگشت چک میکنن و درد های شدید و بعدش باید اون قسمت بخیه بزنن و شما بعد زایمان باید بتادین بزنین و نشستن و برخایتن کمی براتون سخته و درد دارید کنی 

اما در سزارین فقط بعد عمل درد هست تا دو سه روز که با شیاف کنترل میشه و قابل مقایسه با درد زایمان طبیعی نیست و یک شیاف هست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳ تا زایمان داشتم سزارین

بجز روز اولم ک تو بیمارستان بودم و پرستار کارامو رسید دیگ بقیش با خودم بود

ینی از لحظه اولی ک از تخت بلند شدم تو بیمارستان و راه رفتم دیگ بعدش کارامو خودم رسیدم

تخت کناریم سزارین بود مثلا یه تیکه گوشت اوردن انداختنش رو تخت 

بعد پرستارها لباس هاش درآوردن و لباس بهش پوشونده خودش نیمه بی هوش بود  همراهش هم کمک می کرد دیگه من روم این طرف کرده بودم ولی حتی بچه اش نمی تونست بگیره می زاشتن زیر سینه اش و برمی داشتن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

همون دیگعهه بنی چی ک مامانم دوستم کسی بیاد شیاف بهاره برام آخه

من اومدم خونه اصلا دیگه شیاف نذاشتم موقع دردم مسکن میخوردم 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
تخت کناریم سزارین بود مثلا یه تیکه گوشت اوردن انداختنش رو تخت بعد پرستارها لباس هاش درآوردن و لباس ب ...

هووووف و طبیعی و سزارین هر کدوم یه داستانی داره وحشت میکنم اصلا 

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

باز پرستار و دکتر این کارو کنن عیب ندارع دیگه اینا میگن خانواده و دوست و مادر 🥴

اگه بعت بگم ۹ماه بارداری وازروز اول سزارین سرپابودم و صفرتاصد کل کارامو خودم انجام دادم باورت میشه.

سوسول نباش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من که صبح عمل کردم ساعت ۱۰ شب راه رفتم تا شب یکبار اومدن لحاف زیرم رو تعویض کردن چون اصلا خونریزی نداشتم درحد خیلی کم دوبار سه بار هم اومدن شیاف بدون اینکه از جام تکون بخورم مادرم اصلا هیچ کاری نکرد دیگه شب هم خودم سرویس رفتم تا صبح مامانم خابید خودم بیدارمیشدم به بچم شیر میدادم فرداشم خودم بچموبغل کردم رفتیم سوار ماشین شدیم ندادم بغل کسی 

فکر کنم بتونی قبلش درخواست خدمه یا پکیج خدمات ویژه بدی ممکنه پول اضافهه بگیرن فقط

اگه برات مهمه سوال کن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

چندین مرتبه سزارین شدم حتی یاد ندارم یه مرتبه کسی برام نوار بهداشتی گذاشته باشه 

به قول خودت مگه فلجیم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

عزیزم بستگی به دکترت داره من سزارین اولم خیلی درد داشتم خواهرم بنده خدا واسم شیاف گذاشت نوارمم با چه بدبختی خودم عوض کردم چون واقعا روزاول درد وحشتناک داری ولی سزارین دومم دکترم محشر بود دوساعت بعده عمل خودم نوارم عوض کردم شیاف واسه خودم گذاشتم ۶ ساعت بعدم خودم تنها رفتم دستشویی 

زایمان به هر دو روش سخته کلا زاییدن سخته

اگه در طول بارداری ورزش کردی بدنت انعطاف خوبی داره لگنت آمادگی داره بچه وزنش زیاد نیس طبیعی زایمان کن

من خودم سزارین بودم  شیاف و پوشک و تعویض تشک زیرمون با خدمه بود  همراه فقط از بچه مراقبت میکرد

من پمپ درد هم داشتم تو بیمارستان دردی حس نمیکردم فقط موقع پایین اومدن از تخت خیییییلی درد بدی داری سعی کن قبلش چیزهای شیرین بخوری خرما عسل کمپوت

حتما حتما شکم بند طبی ببند که خیلی تو کنترل درد تاثیر داره بعدش دیگه راه میری کم کم کارهای شخصی هم خودت انجام میدی 

زایمان به هر دو روش سخته کلا زاییدن سختهاگه در طول بارداری ورزش کردی بدنت انعطاف خوبی داره لگنت آماد ...

وای یعنی جلوی چشم همراه میان برامون عوض میکنن؟

🥺

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا