2777
2789
عنوان

از وقتی ازدواج کردم با شوهرم اومدیم تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 27 پست
تجربه اینجوری داشتی دریاجونمن با همسرم گاهی صحبت میکنم میگم واقعا دوست ندارم اینجا بچه دار شمکه بچم ...

نه خودم تجربه نداشتم ولی دوستامو دیدم

و  اینکه واقعا درک کردن شما ها سخته

من فقط یک ماه بخاطر شرایطی از شهرم دور بودم و حالم خیلی بد بود

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلقین می‌کنی تنهاییوگرنه اوکی شرایطت

قبلنا هفته ای ی بار مهمونی خانوادگی داشتیم 

هرروزش پش مامان و بابا و داداشام بودم

سر کار باهمکارام رفت و امد داشتم

ماهی ی بار با دوستام میزدیم بیرون

الان فقط شب تا شب همسرمو میبینم

ارزو های بزرگ ، 

من شرایطم مثل شماستاولش یه کم سخته ولی کم کم عادت میکنیمن به داداشم خیلی وابسته ام همینطور پدرمالان ...

وقتتو چجوری پر کردی ؟

دوست یا اشنایی تونستی پیدا کنی یا شما هم مثل من تنها کس نزدیکت همسرته؟

ارزو های بزرگ ، 

نه خودم تجربه نداشتم ولی دوستامو دیدمو اینکه واقعا درک کردن شما ها سختهمن فقط یک ماه بخاطر شرایطی ا ...

اره واقعا

خصوصا اگه به رفت و امد عادت کرده باشی

ارزو های بزرگ ، 

منم تجربه شما رو داشتم و بزرگ نرین اشتباهم این بود با همسرم تصمیم گرفتیم برگردیم شهر خودمون برگشتن همانا و مشکلات بزرگ و کوچیک ‌عجیب وغریب هم همانا بنظرم بزن بیرون یه کاری برا خودت پیدا کن کم کم عادت میکنی

وقتتو چجوری پر کردی ؟دوست یا اشنایی تونستی پیدا کنی یا شما هم مثل من تنها کس نزدیکت همسرته؟

همسرم هست خانواده اش هم هست

من میرم بیرون خرید یا کلاس

نقاشی میکنم نقاشم

یه مدت کلاس اموزشی هم داشتم حسابی گرفت باردار شدم ادامه ندادم ولی پسرم بزرگتر بشه ادامه میدم

کاربری قبلیم پرید🥲