یه کاغذ و خودکار بردار و بنویس . هرچی ب ذهنت میاد بنویس . میتونی توی متنت فحش بدی دعوا کنی . هررررچی تو ذهنته رو بنویس انقد بنویس ک یا اروم بشی یا به گریه بیوفتی .
من هربار اینکارو میکنم و جوابه . ذهنم تخلیه میشه کامل همه چیو مینویسم اکثرا هم همزمان با نوشتن گریه میکنم . بعدش یه حس سبکی و ازادی خیلی خوبی داره . انقد سبک میشم ک با ارامش میخوابم بعدش ک بیدار میشم واقعا رفرش شده مغزم
کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍
کسیو ندارم در رابطه با این موضوع بشه باهاش حرف زدچشام ورم کرده از گریه، نمیشه برم بیروندوش گرفتم ورز ...
زنگ بزن مشاوره رایگان تلفنی که هست
فقط خودت رو خالی کن
یا بنویس
اگر معتقد هستی و کمکت میکنه نماز بخون یا دستت رو بذار روی قلبت و یه سوره حمد بخون
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
اره :)ولی خیلی مهربون بودنمیدونم چجوری این کارو باهام کردالان حس و حال کسیو دارم که بهش خیانت شدهدلم ...
ببین الان تو گریه کنی چیزی درست میشه تو الان باید خوشحال باشی رفته چون انقدر لاشی بوده که صبر نکرده کمی بگزره چطوری ادم میتونه تو تایم کم عقد کنه پس وقتی با تو بوده با اونم بوده پس نتیجه می گیریم ازاد شدی چون اون لاشیهه
I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️
مرسی ازتولی حرفی توی دلم نیستهمش دلتنگیهاینکه اون آدمی ک فک میکردم خیلی دوسم داره دو ماهه بعد من زن ...
همینا رو بنویس . تو خودکار بگیر دستت بهو حرفای دلت خودشون میان روی کاغذ . حتی اگ خط خطی هم بکنی مشکلی نداره هدف تخلیه ذهنته . امتحان کن .
بنویس ادمی ک فک میکردم دوستم داره .... بعدم ادامه اش رو کامل کن . ممکنه با ده صفحه ذهنت باز بشه ممکنه با دو خط . امتحانش ک ضرری نداره وقت زیادی نمیبره هزینه ای هم نداره
کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍
مرسی ازتنماز ک نمیخونم ولی آیت الکرسی میخونم امیدوارم آروم شمالان تنها کسی ک میتونه آرومم کنه خداسحس ...
ما هم برات دعا می کنیم و انرژی می فرستیم بهتر بشی زودتر
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊