2777
2789
عنوان

ترشی بردم برا مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی بار کیک درست کردم بردم کسی دست نزد تشکرم نکرد مادر شوهرم یکیشو برداشت گرفت حلوش نگاه کرد بهش انداخت دوباره تو ظرف ک ما از اینا دوست نداریم 

پای سیب بود انقدر خوب درست میکنم شوهرم اصرار کرد ی بارم درست کن برا مامانم اینا ببریم ک اینحوری شد 😁

اولین و اخرین بار بود چیزی بردم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ادم توی خلقت اینا میمونه اخه خدا جون مادرشوهر چی بود که دیگه خلق کردی از حیون هم ب ...

همین بگو در به در دنبال یه دختر برای پسرشون میگردن بعد که پیدا کردن تا میتونن می چزوننش....خب لعنتی تو که اینقدر حسودی  واسه پسرت زن نگیر....

حاله جالبه معمولا اونیکه نزدیکه رو تحویل نمبگیرن اونبکه از دور میاد رو میزارن رو سرشون به نطرم درد جاریت برا خودش بسه که طبقه ی پایین مادرشوهر میشینه اهمین نده دوری اونم به خاژر همسرت تحمل کن ماهی یبار دیگه

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
منم ی بار کیک درست کردم بردم کسی دست نزد تشکرم نکرد مادر شوهرم یکیشو برداشت گرفت حلوش نگاه کرد بهش ا ...

دقیقا با من هم همین کار رو کردن.

منم بار آخرم بود. الآنم اگه ماهی یکبار میرفتم دیگه می‌خوام دو ماه یکبار برم. یا شاید سه ماه یکبار

همون روز به پسرم گفت کهزن عمو خیلی اقتصادش خوبه.همش ازون عروسش جلو من تعریف می‌کنه.درصورتی که من از ...

مهم نیس واسه کسی خودتو ثابت کنی گلم همین که خودت از خودت راضی باشی کافیه بقیه مهم نیستن و خانواده همسر موجود عجیبی هستن چون دنیا رو هم بهشون بدی بازم به چشم نمیای چون به عنوان وظیفه کاراتو میدونن

چی بگم والا

هیچی عزیزم از قدیم گفتن تو نیکی میکنی در دجله بنداز که ایزد در بیابانت دهد باز 

تو به خودت بگو کار خیرخواهانه انجام دادم در راه خدا

سلامتی و خوشبختی دخترم
دقیقا با من هم همین کار رو کردن.منم بار آخرم بود. الآنم اگه ماهی یکبار میرفتم دیگه می‌خوام دو ماه یک ...

اره بابا ادم جایی ک احترامشو ندارن چرا بره من سالی ی بار عید دیدنی میرم اونم ب اصرار شوهرم و زوری

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️