2777
2789
عنوان

ترشی بردم برا مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 44 پست
دقیقا با من هم همین کار رو کردن.منم بار آخرم بود. الآنم اگه ماهی یکبار میرفتم دیگه می‌خوام دو ماه یک ...

ماهی یبار زیاده من خونه ی مامانم دوماه یبار میرم دورم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

عیبی نداره به جاش به این فکر کن ک ذات طرف رو با یه شیشه ترشی شناختی . نه تو موقعیتای مهم تر و بزرگتر .

دیگه هم چیزی نبر بعضیا لیاقت محبت ندارن

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاله جالبه معمولا اونیکه نزدیکه رو تحویل نمبگیرن اونبکه از دور میاد رو میزارن رو سرشون به نطرم درد ج ...

آره به خدا. همین که دور هستم نعمت هست.

میشینه جلو من فقط از بقیه تعریف و تمجید می‌کنه.

چند ماه پیش مهمونی گرفته بودم . از همه چی ایراد می‌گرفت جلو جاری هام و دخترهاش‌. درصورتی که همه از دستپختم تعریف کردن. پذیراییم عالی بود. غذام عالی شده بود. همیشه به ایراد از من میگیره. درصورتیکه همسرم همیشه از غذاهام و مهمون داری کردن من تعریف می‌کنه.

همین جاریم منو اولین بار که دعوت کرد بهمون برنج با تن ماهی داد. ولی هیچ کس ازش ایرادی نگرفت . تازه بهش میگن کدبانو

همون روز به پسرم گفت کهزن عمو خیلی اقتصادش خوبه.همش ازون عروسش جلو من تعریف می‌کنه.درصورتی که من از ...

ول کن بابا.. اگه شوهرت میخواد ببره دست میکنه تو جیب مبارک یه چیزی میخره میبره تو چرا زحمت بکشی.. بذار همون عروسش ازین زحمتا بکشه

آره به خدا. همین که دور هستم نعمت هست.میشینه جلو من فقط از بقیه تعریف و تمجید می‌کنه.چند ماه پیش مهم ...

فقط این اشتباه رو نکنی کاری کنی بگن حسوده اصلا اهمیت نده کم لطف کن تا با چشم‌بیاد

آره به خدا. همین که دور هستم نعمت هست.میشینه جلو من فقط از بقیه تعریف و تمجید می‌کنه.چند ماه پیش مهم ...

تن ماهی واقعا!😂اشکال نداره بهت حسودی میکنه راحتی از دستش در رفتی شهر دور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما دو ساعت فاصله داریم.همسرم میگه مامانم گفته نوه هامو بیار ببینم.البته به من زنگ نمیزنن که بگن بیای ...

یواش یواش عادت میشه یک ماه و نیم فاصله بده بعدش کم کم بچه هات بزرگ میشن نمیتونین هیچ برین زیاد البته یه روز خوبه که برو تحمل کن چی میشه دیگه خودتو آماده کن برا کاراش ولش کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تن ماهی واقعا!😂اشکال نداره بهت حسودی میکنه راحتی از دستش در رفتی شهر دور

بخدا قسم. مثلاً منو پاگشا کردن. بقیه خواهر برادرهای همسرم رو هم دعوت کرده بود. مادر شوهرم کلی ازش تشکر کرد. بابت تن ماهی.

من هر وقت دعوتشون کردم حداقل دو مدل غذا پختم. خورشت و مرغ. یا کباب جوجه کباب و خورشت

بخدا قسم. مثلاً منو پاگشا کردن. بقیه خواهر برادرهای همسرم رو هم دعوت کرده بود. مادر شوهرم کلی ازش تش ...

اولین بار میشنوم تن ماهی؟

چه جوری سرو کرده بود؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولین بار میشنوم تن ماهی؟چه جوری سرو کرده بود؟

منم اولین بار بود دیدم تو عمرم.

تن ماهی رو ریز ریز کرده بود و با شوید پلو قاطی کرده بود و دم گذاشته بود. و ماست گذاشته بود فقط. و ژله

تن ماهی با ماست!!

نه ترشی نه سالاد نه نوشابه

منم اولین بار بود دیدم تو عمرم.تن ماهی رو ریز ریز کرده بود و با شوید پلو قاطی کرده بود و دم گذاشته ب ...

جالببود واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40