2777
2789
عنوان

ترشی بردم برا مادر شوهرم

814 بازدید | 44 پست

سلام. من ترشی درست کردم . برای مادر شوهرم هم یک شیشه بردم. هیچی نگفت

جاریم هم شب یک کم ترشی آورد خونه ی مادر شوهرم. اینقدر تعریف کرد.بهش گفت عجب بویی داره ترشیت

از خودم ناراحت شدم که چرا براشون ارزش قائل شدم وقتی که اونا برای من ارزش قائل نیستن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون روز به پسرم گفت که

زن عمو خیلی اقتصادش خوبه.

همش ازون عروسش جلو من تعریف می‌کنه.

درصورتی که من از همه نظر سر ترم. هم زیبا ترم. هم وضع خانوادم بهتره. هم دستپختم خیلی بهتره. روابط اجتماعیم با اقوام همسرم خیلی خیلی خوبه. مثلاً با خاله هاش و دایی هاش و عموهایش و دخترای فامیلشون خیلی روابطم بهتره. همیشه هم احترام گذاشتم. تحصیلات و درآمد خوبی هم دارم

همون روز به پسرم گفت کهزن عمو خیلی اقتصادش خوبه.همش ازون عروسش جلو من تعریف می‌کنه.درصورتی که من از ...

خب پس مادرشوهرت میخواد حرصتو دراره واسه منم همینه

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور🌱

مادرشوهر منم وقتی من ظرف میشورم تشکر نمیکنه اما از جاریم تشکر میکنه البته زیاد مهم نیست برام😹

آفرین. این هم دقیقا برام پیش اومد چند بار.

ازون روز دیگه هیچ ظرفی تو خونش نشستم. اصلا هم قصد ندارم بشورم.

البته رفت و آمدم رو هم خیلی کم کردم. دیر میرم. اونم فقط بخاطر همسرم

قبلاً کس.خل بودم

سریع میرفتم هرچی ظرف بود میشستم.

خوب همه این ها تجربه اس دیگه چیزی نبر براش کار نکن بذار همون عروس عزیزش کارهاشو‌بکنه و قربونش برن ا ...

درست میگی.

اما همسرم وقتی میریم میگه چیزی ببریم. هرچی هم می‌بریم مادر شوهرم نصف می‌کنه و نصفش رو میده به همین برادر شوهرم.

طبقه ی پایین مادرشوهرم میشینن اونا

درست میگی.اما همسرم وقتی میریم میگه چیزی ببریم. هرچی هم می‌بریم مادر شوهرم نصف می‌کنه و نصفش رو میده ...

بگو خودت میخوای ببر ولی نه از زحمت شما  

سر راه میوه یا شیرینی و … بخره 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ