2777
2789

چون بابام بهم ماشین نمیده تنهایی رانندگی کنم 

کشته مرده رانندگیم عااااااااااشقشم 

۲ساله گواهینامه گرقتم 

مربیم چقد ازم تعریف می‌کرد 

روزی که آزمون شهری داشتم افسری که ازم امتحان می‌گرفت بهم گفت با کی تمرین میکردی ، گقتم مربیم 

گفت راننده خوبی میشی 

۲بار بهم گقت آفرین 

بار اول قبول شدم 

ولی چقد حیففففففففففففففف

که ماشین زیر پام نیست 

۲۲سالمه دانشجوام 

تا یه سال اول کنار خود پدرم رانندگی میکردم ولی اصلا به خودم نمیده که تنها رانندگی کنم 

بابامم ماشین دستم نمیده 

ماشینشم مدل بالا نیستا 

یه ۲۰۶مدل ۸۹ 

من شهر خودم دانشگاه دولتی دانشچوام 

باورتون نمیشه همه دوستام اونایی که بومین ماشین دارن غیر من 

اصن یه حسرت مصخرفی شده برام که نگم 

الان دیگه چون خیلییی وقته رانندگی نکردم ده حس میکنم اگه بشینم پشت فرمون استرس بگیرم 

انگار دیگه ترس افتاده تو جونم 

من خیلیییی نترس بودم تو رانندگی 

مربیم همیشه میگفت من هنر جو اینطوری میخوام نترس باشه 

ولیی حیفففففف

ببینید چه بلایی میتونه سر علاقه و استعداد یه جوون بیاد و خیلییییی راحت یه حسرت مصخرف تو دلش ایجاد شه🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم شماحق داری هم بابات

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم رانندگی که چیزی نیست به خاطرش اینقدر غصه میخوری . ان شاالله خودت کار میکنی ماشین میخری با افتخار ماشین خودت رو میرونی . من ۱۸ سالگی گواهینامه گرفتم اما سال‌های طولانی ماشین نداشتم و کسیم نمی‌داد.  الان ماشین خودمو دارم هر چیشم هم بشه قرار نیست به کسی جواب پس بدم 

هم شماحق داری هم بابات

روزی که آزمون شهری قبول شدم رفت برام گوسفند کشت 

البته فقط برای این ماجرا نبود ، برا کنکورم بود و همچنین بازنشستگی چند سال پیش خودش 

بعد پیش چند نفر نشست گقت من ماشین دست نازنین نمیدم😐

ببین چطوری ابرو آدمو میبره

ضرر نکردی که گرفتی 

من رفتم گفتم چند وقت دیگه میرم ثبت نام 

گفت ۱۱ تومن میشه 

هی داره گرون تر میشه 

انشالله ماشین خودتو میخری

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

انشالله برات درست میشه

نگران نباش

رانندگی یه مهارته 

درسته که اگر ماشین زیر پات باشه، خیلی بهتر میشه دست فرمون ولی اصلا اینطوری نیست که صفر بشی یا از زمان امتحانت خیلی افت کنی.... انشالله یه روزی این برات میشه یه خاطره دور که وقتی داری پشت ماشینت رانندگی میکنی یادت میفته

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من گرفتم مشکلم اینه ماشینو‌میدن به من و کلی کار. بخدا یه حمام الان رفتم شوهرم زنگ زده پشت در اعلام کرده بیا منو ببر بانک دیروقته‌. شمام سعی کن به کار گیری بیاری و برای خودت ماشین بخری. همسایه ما موقتی یه ماشین می خواست. یه پراید ۸۶ خرید ۱۵۰

قیافشم خوبه. شما البته ایشالا خیلی بهترشو بخری