2777
2789
عنوان

روزی ده بار خودمو فوش میدم که چرا گواهینامه گرقتم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 50 پست
ضرر نکردی که گرفتی من رفتم گفتم چند وقت دیگه میرم ثبت نام گفت ۱۱ تومن میشه هی داره گرون تر میشه انشا ...

دقیقا..... هرچی بیشتر بگذره گرون تر میشه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم رانندگی که چیزی نیست به خاطرش اینقدر غصه میخوری . ان شاالله خودت کار میکنی ماشین میخری با افتخ ...

ممنون عزیزدلم 

ولی باور کن هررررچیزی یه وقتی داره 

تا یه تایمی ذوقش هست 

من با این وصع حقوقا و نبود کار و.... چند سال کار کنم بتونم یدونه ارابه مرگ بخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضرر نکردی که گرفتی من رفتم گفتم چند وقت دیگه میرم ثبت نام گفت ۱۱ تومن میشه هی داره گرون تر میشه انشا ...

ممنون خواهر قشنگم 

ولی آخه هر چیزی یه ذوقی داره 

اگه گواهینامه نداشتم انقد خودمو فوش نمیدادم حداقل

ااوففف ۱۱ تومن خیلی گرون شده ک

یادش بخر من با ۳۰۰ ۴۰۰ تومن سال ۸۹ گواهی نامه گرفت هر جلسه اضافه یازده هزار تومن بود

دقیقا..... هرچی بیشتر بگذره گرون تر میشه

اره بعد بنظرم خیلی خوبه گواهی نامه داشتن 

ماشین هم نداشته باشی بازم یک مهارت هست و کسی بپرسه بگی گواهی نامه دارم بنظر من که جذابه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
چ حساسه شاید میترسه و اعتماد بهت نداره هنوز ک نمیده بهتراهش اینه یا شوهر کنی ماشین اونو استفاده کنی ...

این که بابامه ماشین دستم نمیده 

وای به حال پسر مردم

انشالله برات درست میشهنگران نباشرانندگی یه مهارته درسته که اگر ماشین زیر پات باشه، خیلی بهتر میشه دس ...

ممنون از آرزوی قشنگت گلم 

ولی آخه هرررچیزی یه وقتی داره ،تا یه تایمی ذوقش هست 

من گرفتم مشکلم اینه ماشینو‌میدن به من و کلی کار. بخدا یه حمام الان رفتم شوهرم زنگ زده پشت در اعلام ک ...

ممنون عزیزم 

والا من اصن دلم نیست یمونم اینجا 

رشتم طوری نیست بازار کار خوبی داشته باشه 

هدفم اینه تحصیلی برم ایتالیا برا بورسیه udsاقدان کنم

ااوففف ۱۱ تومن خیلی گرون شده ک یادش بخر من با ۳۰۰ ۴۰۰ تومن سال ۸۹ گواهی نامه گرفت هر جلسه اضافه یازد ...

تازه چند ماه دیگه بعد سال جدید گرون تر هم میشه

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
ممنون از آرزوی قشنگت گلم ولی آخه هرررچیزی یه وقتی داره ،تا یه تایمی ذوقش هست

فکر میکنی ‌.... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم چرا ماشین نمیده؟ هرجور شده بگیر یادت میره رانندگی

میگه اگه بزنی یه جا دیگه باید بندازمش اشعالی 

این درصورتیه که خودش چند وقت پیس گلگیر سمت راننده زده یود داغون کرده بود 

۵، ۵بار ازش خواهش کردم نداد 

دیگه غرورم اجازه نمیده