2777
2789
عنوان

روزی ده بار خودمو فوش میدم که چرا گواهینامه گرقتم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 50 پست

باباها همین طورین .

منم مجرد بودم گواهینامه گرفتم رانندگیم عالی بود دفعه اول قبول شدم 

ولی بابام دستم ماشین نمیداد تا اینکه شوهر کردم و ماشین شوهرمو سوار میشم جایی بخوام برم 

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباها همین طورین .منم مجرد بودم گواهینامه گرفتم رانندگیم عالی بود دفعه اول قبول شدم ولی بابام دستم ...

باور کن هررررررچی دختر همسن خودم چه بین دوستام چه تو فک و فامیل و اشناها میبینم یا ماشین جدا دارن یا حداقل باباشون ماشین میده دستشون

ممنون عزیزدلم ولی باور کن هررررچیزی یه وقتی داره تا یه تایمی ذوقش هست من با این وصع حقوقا و نبود کار ...

ببین درسته آدم تو ۲۰ سالگی دلش میخواد به همه چی برسه ولی یه چیزایی واقعیت زندگیه . تو ۲۰ سالگی یه قشر خیلی خیلی خاص همه چی دارن . ما برای هر چیزی باید تلاش کنیم . و متاسفانه جامعه اینطوری تو ذهنا جا انداخته که فقط تو ۲۰ سالگی میتونی لذت ببری ، ۳۰ و ۴۰ دیره ولی باور کن اینطوری نیست . تا روزی که بدنت سالمه به لحاظ توانایی  لذت بردن هیچفرقی با۲۰سالگیت نداری . 

ببین درسته آدم تو ۲۰ سالگی دلش میخواد به همه چی برسه ولی یه چیزایی واقعیت زندگیه . تو ۲۰ سالگی یه قش ...

وای اخه ۲۰سالگی کجا ۴۰سالگی کجا 

عین این میمونه بیای یه عروسک بده به زن ۴۰ساله 

اره بعد بنظرم خیلی خوبه گواهی نامه داشتن ماشین هم نداشته باشی بازم یک مهارت هست و کسی بپرسه بگی گواه ...

باهات موافقم کاملا

من زمان دوستی مون با همسرم رفته بودیم یه جایی، اون کار داشت به نگهبان اونجا گفت که من هستم و سوئیچ رو داد دستم

خب اگر من بلد نبودم واقعا جالب نبود اون لحظه و خودم کم می آوردم .... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

میگه اگه بزنی یه جا دیگه باید بندازمش اشعالی این درصورتیه که خودش چند وقت پیس گلگیر سمت راننده زده ی ...

حقیقت اینه پدر وظیفشه ماشین بده به فرزندنش

اگر زمان مناسبی بود و ازت چیزی خواستن توام در برابرش ماشین بخواه مثلا بگو فقط کوچه دور بزنم تا کم کم اجازه بدن واقعا حیفه نرونی چون ادم پشت فرمون نشینه نکته ها رانندگی یادش میره

باور کن هررررررچی دختر همسن خودم چه بین دوستام چه تو فک و فامیل و اشناها میبینم یا ماشین جدا دارن یا ...

ما از این شانسا نداریم خواهر 

یا باید خودت تلاش کنی یه پراید دست دو معمولی بگیری 

یا شوهر کنی 

ولی زیاد برات مهم نباشه چیزی نیست که بخوای غصشو بخوری 

حالا اونایی که رانندگی میکنن هم تاجی رو سرشون نیست

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

حقیقت اینه پدر وظیفشه ماشین بده به فرزندنشاگر زمان مناسبی بود و ازت چیزی خواستن توام در برابرش ماشین ...

اتفاقا چند وقت پیش جمعه ، شب بود یه کار صروری پیش اومد باید میرفتم جلو در خونه خالم 

اول بابان خودش میخواست بره ،

دیدم خیلیی خستس 

گفتم بابا میخوای من برم 

گفت برو 

بعدش گفتم میشه ماشینتو بدی با ماشینت برم

گفت نه 

با آژانس رفتم😐

باباها همین طورین .منم مجرد بودم گواهینامه گرفتم رانندگیم عالی بود دفعه اول قبول شدم ولی بابام دستم ...

دقیقا منم میخواستم بگم شوهرها آسون گیر تر از پدرها هستن 😂😂

من خودم از یه سنی به بعد که قطعا ۲۲ سالگیم نبود، ماشین داشتم مجرد که بودم ولی بابام به رانندگیم اعتماد نداشت 😂

اما همسرم خیلی ریلکس بود در مورد رانندگی من یا حتی مادرش رو اون حمایت کرد تا گواهینامه بگیره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ما از این شانسا نداریم خواهر یا باید خودت تلاش کنی یه پراید دست دو معمولی بگیری یا شوهر کنی ولی زیاد ...

اره میدونم 

ولی چون تجربش نکردم همش اذیتم میکنا

ولی شاید اگه یه بار بایام ماشینشو میداد تجربه میکردم انقد برام بولد نبود

وای اخه ۲۰سالگی کجا ۴۰سالگی کجا عین این میمونه بیای یه عروسک بده به زن ۴۰ساله

الان ۲۰ سالت هست و خودت رو با اطرافیانت (فقط اونایی که ماشین دارن البته) مقایسه میکنی

متوجه این حرف نمیشی

منم با کامنت اون خانم موافقم

سنت بره بالا ، متوجه میشی

مثل من،که وقتی کنکور دادم عاااااشق رشته پرستاری بودم و پرستاری هم قبول شدم،ولی وقتی دانشگاه تموم شد و برای طرح رفتم بیمارستان سرمار،اینقد سرپرستار اذیتم کرررررررد که متنفر شدم از شغلم😥😥

کاربری سال ۹۶ هستم.