2777
2789
عنوان

به تک دخترا حسودیم میشه 😑❌❗

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 31 پست

یه تک دختر میشناسم به حدی زیباست انگار نقاشی اصلا بعضی وقتا رو به روت نشسته حس میکنی واقعی نیست ولی نگم برات این دختر چقدر خودخواه و مغرور هست یعنی جوری که علنا تو روت بهت دهن کجی میکنه حالا دلیلش چیه پدر و مادرش زیادی بهش بها دادن این از جاش در رفته .خیلی زیباست ولی رفتارش ازار دهنده هست

وا اتفاقا اکثرشون خیلی شاد و نازپرورده ان ولی من این موردی که میگی اکثراً تو کسایی که خیلی پر جمعیت ...

همه ی جور نیستن چ خانواده ی پر جمعیت چ بچه های تکی 

ب نحوه ی بزرگ شدن و رفتار پدر و مادر بستگس داره 

من چیزی ک زیاد دیدم واقعا تک فرزندا یجورایی عقده این 

همه رو نمیگم اون تعدادی ک من از نزدیک دیدمو میگم عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تک دختر میشناسم به حدی زیباست انگار نقاشی اصلا بعضی وقتا رو به روت نشسته حس میکنی واقعی نیست ولی ...

اون جنبه نداشته 

وگرنه اینایی که من دیدم بیش از حد پدر و مادر بهشون ارزش دادن ولی جنبش رو داشتن 

بزرگ میشه مخالفه احتمال زیاد

به هر حال فهمیده و میدونه که همینه که هست

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
اره الان اگه بخوای بیاری که اصلا با فاصله سنی زیاد خودشم نمیخوادش

جدا شدم من 

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

من یه خواهر بزرگتر دارم که ازدواج کرده اما همیشه پدر و مادرمون به اندازه هم دوستمون داشتن (حالا من رو یه کوچولو بیشتر 🤭) 

اما خوب هر دوتامون با مامان و بابا مون جوریم و یه طوری بچه‌ی اونو دوست داریم که انگار بچه خودمونه