نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3212 عنوان به تک دخترا حسودیم میشه 😑❌❗ 189 بازدید | 31 پست تک دخترایی که تو فامیلمون خیلی عزیز درونه ان و ناز پرورده و لوسمامان هاشونم جوون و مدرن ان اصلا نیازی به خواهر ندارن والا ولی دختر مثلاً بیشتر از یکی باشه به نظرم دیگه اون طور رابطه خاص با پدر و مادر تقسیم و کم میشه 1404/08/05 | 13:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزابت۸۱بنت عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3959 منی که برای یه داشتن خواهر گریه میکردم سه تا داداش بزرگتر دارم و خودم آخریم اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10677 ولی بازم خوبه به نظرم خواهر یا برادر داشتن البته از نوع خوبش نه بد آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
delaaramm عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 2902 هر چی دیدم تکیا عقده هاشون بیشتر بوده و کلی مشکل رفتاری دارن
eelham عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4370 دختر من دقیقا همین شرایطی که گفتی رو داره ولی دلش میخواد خواهر یا برادر داشت💔 هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3212 منی که برای یه داشتن خواهر گریه میکردم سه تا داداش بزرگتر دارم و خودم آخریم سلیقه نداری 😂💔 بخدا دختر بیشتر از یکی بشه اون رابطه خاص با پدر و مادر کم میشه
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10677 منی که برای یه داشتن خواهر گریه میکردم سه تا داداش بزرگتر دارم و خودم آخریم برادر بزرگ داشتن چه حسیه؟ آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3212 دختر من دقیقا همین شرایطی که گفتی رو داره ولی دلش میخواد خواهر یا برادر داشت💔 هنوز بچس
الیزابت۸۱بنت عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3959 هر چی دیدم تکیا عقده هاشون بیشتر بوده و کلی مشکل رفتاری دارن وا اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3212 هر چی دیدم تکیا عقده هاشون بیشتر بوده و کلی مشکل رفتاری دارن وا اتفاقا اکثرشون خیلی شاد و نازپرورده ان ولی من این موردی که میگی اکثراً تو کسایی که خیلی پر جمعیت باشن دیدم راستش
پری61 عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 813 خداحتمادوستت داشته مادرم ۳تاخواهرداره خداشاهده هر۴تایی ازهم متنفرورابطه قطع
الیزابت۸۱بنت عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3959 سلیقه نداری 😂💔 بخدا دختر بیشتر از یکی بشه اون رابطه خاص با پدر و مادر کم میشه فعککک نکنم من خودم تک دخترم ولی تنها زندگی میکنم تو خوابگاه ارشدمخودم میرم سر کار هیچ وقت از مامان و بابام و برادرام پول نخواستماصلا لوس نیستم مطمئنم اونایی که چند تا دخترن به اندازه من مستقل نیستن و چالش ندارن اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
الیزابت۸۱بنت عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3959 برادر بزرگ داشتن چه حسیه؟ والا حس خاصی نیست اونا خیلی بزرگترن سر خونه زندگی خودشونن اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3212 فعککک نکنم من خودم تک دخترم ولی تنها زندگی میکنم تو خوابگاه ارشدمخودم میرم سر کار هیچ وقت از مامان و ... خب هر کس یه مدله من میگم اون دخترایی که خیلی زیاد جورن با پدر و مادر اگه یه خواهر داشته باشند اون تقسیم میشه
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10677 والا حس خاصی نیست اونا خیلی بزرگترن سر خونه زندگی خودشونن 🌷 آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨