2777
2789

اسی یه چی بگم .

یه بار دعوای بدی با شوهرم کردیم یهو برگشت بهم گفت لاشی .

منم سر اون حرفش گریه کردم با خودم گفتم مگه چیکار کردم که گفته لاشی .

بعد از چند مدت باز یهو تو دعوا بهم گفت لاشی دیدم نه بابا این عادت کرده منم در اومدم بهش گفتم لاشی هم خواهر و مادر خودته عصبی شد کتمم زد ولی بعد از اون دیگه نگفت .

باز چند مدت پیش دعوامون شد بعد از یک سال گفت لاشی منم بهش رک گفتم میرم لاشی بازی در میارم که وقتی اومدی بهم گفتی لاشی حرف حقیقتو راجبم زده باشی نه بهم تهمت بزنی که اینجوری اذیتم کنی ، یهو دیدم دعوارو خوابوند اومد کنارم نشست گفت تو اگه لاشی بشی اسم پدرت بد در میره میگن دختر فلانی لاشیه گفتم اشتیاه نکن اگه کار خطایی بکنم میگن زن فلانی لاشیه پس خوب هواست به رفتارات باشه .

حسابی ترسوندمش .

مردیکه الاغ خودش میدونه من تا حالا یه خطا نکردم هی میومد بهم حرف میزد که اخرین بار خوب نشوندمش سر جاش حسابی ترسیده بود .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کردیم ازدواج کردیم مرداتانرسی خوبن

اهه چقدر حرف خوبی زدی 

واقعا تا زمانی که تشنه باشن خوبن بعدش خاک تو سرشون سیر میشن میتمرگن یه جا 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

اهه چقدر حرف خوبی زدی واقعا تا زمانی که تشنه باشن خوبن بعدش خاک تو سرشون سیر میشن میتمرگن یه جا

دقیقاهمونطورکه وقتی باپسری اشنامیشدیم اون زمان میترسیدم راحت شیم ولمون کنن دقیقاهمین موضوع برامتاهلی هم صدق میکنن

دقیقاهمونطورکه وقتی باپسری اشنامیشدیم اون زمان میترسیدم راحت شیم ولمون کنن دقیقاهمین موضوع برامتاهلی ...

من که تصمیم گرفتم یک ماه ازش دوری کنم تا باز تشنه بشع ببینم اون موقع میخواد چجوری بیاد جلو .

همش دم دستش بودم خدا منو لعنت کنه

منم ازتوبدترمن یاصفرم یاصدولی مردازودپررومیشن

ببین من امتهان کردم وقتی زیاد محلش نمیزارم خیلی دورمه .

بی محلی کن بهش