2777
2789
دخترمن یه خواستگار داره عاشق دخترمه، چند ساله عاشقشه ،فکرنکنم خواستگار به این علاقه دوباره پیدابشه و ...

عزیزم درسته هر چیزی به اندازش خوبه اما اگر پسر با کمالات هست درک فهم خوب داره تو جمع می‌تونه خوب حرف بزنه قیافه برات ملاک نباشه 

دخترمن یه خواستگار داره عاشق دخترمه، چند ساله عاشقشه ،فکرنکنم خواستگار به این علاقه دوباره پیدابشه و ...

اگه شرایطش خوبه مالی اخلاقی و... و دخترت وقت ازدواج سه به دخترت بگو شاید قیافه به دلش نشست .

نمی‌گم قیافه مهم نیست ولی همه چیز ماجرا هم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هم شهریه غریبس رفتیم کافه داشت شب میشد گفته بود یه مدت تلفنی حرف میزنیم من گفتم دیره دیگه پاشیم ب ...

نه اون شماره داد نه من بعد هم زنگ نزدن بدن

به کی زنگ بزنن؟ اگه اشنای مشترک دارین اونو واسطه کنین غیر متقیم بگه

از نظر من گاهی حتی خواستگاری دختر عیبی نداره البته اگه طرف مقابل خوب باشه وسو استفاده نکنه و از جواب رد به هم نریزه

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

نه اون شماره داد نه من بعد هم زنگ نزدن بدنبه کی زنگ بزنن؟ اگه اشنای مشترک دارین اونو واسطه کنین غیر ...

عزیزم اصلا واسطه نداریم حتی اینستاشم پیدا نکردم والا موندم چیکار کنم

نه اون شماره داد نه من بعد هم زنگ نزدن بدنبه کی زنگ بزنن؟ اگه اشنای مشترک دارین اونو واسطه کنین غیر ...

میتونس مامانش به مامانم زنگ بزنه جواب بخواد یا شماره منو بگیره

خب دیگه قسمت ایشالا دوباره میاد

تو نت اینو بزن سوره و دعا برا برگشت خواستگار و رسیدن به مورد

و سایتا رو بخون

درضمن به قول سریال درا نتهای شب بعضی ها از دور قشنگن

و یه مدت باهاش باشی میفهمی بدرد نمیخوره یا تفاهم ندارین

ان شا الله هرچه قسمت باشه

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

منم یه خواستگار داشتم پولدار بود و اخلاقیاتشم به من میخوردسه بار هم اومد خواستگاریم من برای دلایل مز ...

نه اینی که من میگم یکم از اخلاقش خوشم نیومد ولی دروغ چرا خیلی پولدار بود و جذاب

فعلا خودتون رو درست کنین بعد دخترتون روگفتین ،هرکسی از خانوادم دیدتش گفته بی ریخته منم موندم دخترمم ...

علت اینکه هنوز به دخترم نگفتیم اینه سخت داره درس میخونه ونمیخام ذهنش  درگیربشه ،ولی تجربه خودم این بود شوهرم قیافه آن چنانی نداره اطرافیانم اینقد بهم میگفتن کا تاچند سال اول زندگیم ازش بدم میاممدو تا اینکه همه با اخلاقش آشنا شدن و مهرس به دل همه نشست  ،با اینکه یه مادرم ولی نمیخام دخترم حس منو پیدا کنه 

تو نت اینو بزن سوره و دعا برا برگشت خواستگار و رسیدن به موردو سایتا رو بخوندرضمن به قول سریال درا نت ...

چون پولدار بود یکم مغرور رفتار میکرد حتی برگشت گفت دوستم به زنش خیانت کرده بود حتی باوجود بچه زنه برنگشت طباق خواست گفت درسته خیانت توجیهی نداره ولی تو بودی بچه هم بود چیکار میکردی

عزیزم درسته هر چیزی به اندازش خوبه اما اگر پسر با کمالات هست درک فهم خوب داره تو جمع می‌تونه خوب حرف ...

همه ویژگیهایی که گفتیدو داره ،ولی قیافش...خوشگل نیست ،شاید مجبورگ به دخترم بگم و تصمیمو به عهده خودش بذارم