2777
2789
عنوان

کیا دوس دارن معلم‌بشن من دوس ندارم شغلمو😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 23 پست

میشه بپرسم حقوق چقدر میگیری؟

و اینکه بعد ها بیوفتی تو مدرسه خیلی برات شیرین میشه

مخصوصا اگر راهنمایی و دبیرستان باشی 

سر و کله زدن باهاشون خیلی قشنگه

قول میدم بهت

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرطور دوست داشتی نیستتو خیابون و اینور اونور نمیتونی اونطور که دلت میخواد باشی اگرم جایی ببیننت زیر ...

نه خوشگلم من همه دوستام دبیرن رسمی

همشون هم بی حجابن. ، حتی تو پیجشون هم کلی عکس بیحجاب دارن فقط تو مدرسه مانتو شلوار میپوشن و تمام

ببین من همین لحظه و ثانیه داشتم به این فکر میکردم چه رشته ایی برم بعدا استخدام معلمی شرکت کنم .بخاطر یه چیز گذرا فرصت یه شغلو از دست نده . ۴ سالو بگذرون وقتم یجوری تنظیم کن به اون علاقت هم برسی .شاید بعدا نظرت عوض شد .۱

نه خوشگلم من همه دوستام دبیرن رسمیهمشون هم بی حجابن. ، حتی تو پیجشون هم کلی عکس بیحجاب دارن فقط تو م ...

از فامیلای ما میگفت یکی از معلما همچین مشکلی براش پیش اومد و زیر اب شو زدن

البته این مال چند سال پیش بود الان شاید وضعیت فرق کرده 

اما وقتی استارتر میگه تو دانشگاه گیر میدن بهمون چطور ممکنه بیرون ببینن مهم نباشه؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
از فامیلای ما میگفت یکی از معلما همچین مشکلی براش پیش اومد و زیر اب شو زدنالبته این مال چند سال پیش ...

آخه بیرون از محیط به اونا چه ربطی داره؟

والا دوستم هزار و خورده ای فالوور داره همشونم شاگرد های این چند سالشن ، عکس هاشم بی حجاب هیچی هم نشده تاحالا

آخه بیرون از محیط به اونا چه ربطی داره؟والا دوستم هزار و خورده ای فالوور داره همشونم شاگرد های این چ ...

مشاغل دولتی همینه

از نظر انسانی و منطقی منم موافقم  و به اونا هیچ ربطی نداره

اما هنوز نفهمیدید تو چه جایی داریم زندگی میکنیم که همه چیزمون بهشون ربط داره؟

خدا کنه اونی که شما میگید باشه و الان وضعیت تغییر کرده باشه و دیگه بهشون کاری نداشته باشن... چون اقوام ما بازنشسته شدن

از شرایط معلمای امروزی چندان با خبر نیستن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

اسی ارایشگاه هم سختی داره باهزار ادم برای پول باید برخورد مهربونی داشته باشی سرپاوایسادن ودیسک وهزارسختی عاقل باش وشغلت روداشته باش دخترخالم حق التدریس هست وشعل دومش هم ارایشگاه اینقدر دعا می کنه رسمیش کنن

مشاغل دولتی همینهاز نظر انسانی و منطقی منم موافقم و به اونا هیچ ربطی ندارهاما هنوز نفهمیدید تو چه ج ...

دوستانی که من دارم میگم همشون تقریبا ۷ تا ۱۰ ساله دارن درس میدن و شرایطشون همینه

از نزدیک دیدم که میگم