2777
2789
عنوان

کسی پودر اینوفولیک استفاده میکنه

87 بازدید | 24 پست

من سعادت آباد هستم اگه میخواید دو بسته ی ۳۰تایی دارم نمیخوامش میخواستم دور بندازم دیدم حیفه تا برج ۲،۲۰۲۶تاریخ داره.چون لازم ندارم براخودش

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

من خودم خریدم تاریخش داره میگذره انقدر یه خط در میون خوردمش

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
من خودم خریدم تاریخش داره میگذره انقدر یه خط در میون خوردمش

آخه گرونه حیفیم میاد

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه چی خوبه

تقویت تخمدان و فولیکول ها،برای قبل بارداری میخورن

ببین ببر داروخونه شاید ازت‌گرفت‌چون تجربه داشنم‌یچیزی ک زیادددد خریدم و نتونستم استفاده کنم بعد ۳.۴‌ماه  داروخونه  ازم گرفتشون 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

حیف تهران نیستم😞دارم یائسگی زودرس میگیرم داروهاگرون شدن دیگه نمیشه بخرم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

آخه گرونه حیفیم میاد

اره گرونه میخوای رایگان بدی یا بفروشی؟ 

من تاثیری ندیدم تو مصرف دکترم گفت تخمدانت ضعیفه اینو داد بهم 

ازمایشامو نشون دکتر غددم دادم گفت مشکلی نداری

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
ببین ببر داروخونه شاید ازت‌گرفت‌چون تجربه داشنم‌یچیزی ک زیادددد خریدم و نتونستم استفاده کنم بعد ۳.۴‌ ...

آخه زورم داره ببرم داروخونه مفت بدمش بعد براش پول بگیرن از مردم

اره گرونه میخوای رایگان بدی یا بفروشی؟ من تاثیری ندیدم تو مصرف دکترم گفت تخمدانت ضعیفه اینو داد بهم ...

رایگان

منم میترسم همش یائسه شم دکتر زنانم گفت تخمدانت ضعیفه دکتر غدد گفت خوبه حرف کدومو باور کنم 

مگه برای یائسگی خوبه؟؟

آخه زورم داره ببرم داروخونه مفت بدمش بعد براش پول بگیرن از مردم

مفت نمیدی ک‌  ازت میخرنش 

من بردم ازم خریدن یا نه تعووویض میکنی میگی اینارو میدم جاش قرص ویتامین میاری

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
رایگان

ببر بده داروخونه بگو بدن به کسی که نیاز مالی داره و توان خریدش رو نداره

تو محل پایینتر بدی بهتره

ببر بده داروخونه بگو بدن به کسی که نیاز مالی داره و توان خریدش رو ندارهتو محل پایینتر بدی بهتره

بهشون اعتماد ندارم