2777
2789
عنوان

کسی پودر اینوفولیک استفاده میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 24 پست
منم میترسم همش یائسه شم دکتر زنانم گفت تخمدانت ضعیفه دکتر غدد گفت خوبه حرف کدومو باور کنم

من۳۰سالمه دارم یائسه میشم ازدواجم نکردم کلا دیگه حسرت بچه داشتنم میبرم ب خاک

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

مگه برای یائسگی خوبه؟؟

ارررره عالیع

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مفت نمیدی ک‌ ازت میخرنش من بردم ازم خریدن یا نه تعووویض میکنی میگی اینارو میدم جاش قرص ویتامین میار ...

اخه غیر قانونیه اینکار همه واروخونه ها اینکارو نمیکنن 

من حتی گفتم رایگان بدین ب کسی قبول نکرد ازم بگیره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
من۳۰سالمه دارم یائسه میشم ازدواجم نکردم کلا دیگه حسرت بچه داشتنم میبرم ب خاک

اخی عزیزم 

نه نگو ایشاله نمیشی حتما روند درمانتو پی گیری کن

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
اخی عزیزم نه نگو ایشاله نمیشی حتما روند درمانتو پی گیری کن

قربونت برم عزیزم خداحفظت کنه.والا داروها گرونن دیگه ادامه ندادم تسلیم شدم دیگه

قربونت برم عزیزم خداحفظت کنه.والا داروها گرونن دیگه ادامه ندادم تسلیم شدم دیگه

نه قشنگم تسلبم نشو 

حیفه سلامتبت از خرجهای دیگت شده بزن ب درمانت برس

بهشون اعتماد ندارم

واست دعاکردم بحق تموم نیکا وصالحان خدایه نینی سالمو صالح بهت بده 

نه قشنگم تسلبم نشو حیفه سلامتبت از خرجهای دیگت شده بزن ب درمانت برس

خیلییی خرج گرونه واقعا نمیرسم کلی اولویت مهم ترهس اباج جان فدات شم

خیلییی خرج گرونه واقعا نمیرسم کلی اولویت مهم ترهس اباج جان فدات شم

دیگه اخه یائسه هم بشی نمیتونی ازدواج کنی

چی به سلامتی اولویت داره

برو سرکار اگه میتونی

دیگه اخه یائسه هم بشی نمیتونی ازدواج کنیچی به سلامتی اولویت دارهبرو سرکار اگه میتونی

من مطلقم اینجاتوشهرمون دیدخوبی به مطلقه هاندارن اباج جان واسه همین خط ازدواجوخیلی وقته کشیدم مادرم مریضه برم سرکار ایشون تنهاس توخونه خیلی میترسم واسش تازگیم ابجیموازدست دادم نمیتونم ایشونم ازدست بدم خواهرجان مرسی ازهمدردیت الله خونواده محترمتونوحفظ کنه