2777
2789
عنوان

ویدیو اموزشی

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 44 پست
خوشبختم عزیزم من شیمی دهم تا فصل ۲خوندم البته نصفش الان چطوری خودم برسونم به پایه ۱۲ وای خدا ، فکرکن ...

ببین من نمیدونم دوره زیستی که میگی. چطوریه 

ولی برنامه باید منطقی باشه

تو باید بتونی تست بزنی 

مگه میتونی روزی بیشتر از 1 گفتار بخونی ؟نه

چون همون 1 گفتار هم باید تست بزنی 

روزی 1 گفتار بخون، تست بزن 

فردا گفتار دومی و بخون، تست های غلط دیروز هم دوباره بزن 

قانون مرور هم از جت جی بی تی بپرس تا بهت بگه 

استرسی هم نشو 

بهت قول میدم این تعداد رقیبی که الان میبینی، نصف شون توی دی می ریزن 

خیلیا دیگه شون از خرداد ول میکنن 

فقط اونایی می‌مونن که استمرار دارن

دی بازه ی جبرانی هست، توی دی عقب موندگی های نیمه ای که خوندی و جبران میکنی و پیشروی میکنی درس هاتو 

الان برو برنامه قلمچی و دانلود کن

اگر پشت کنکوری هستی و قبلا درس هارو خوندی و آشنایی‌ داری ، بشین بچین چ درسی بخونی 

مثلا من فصل 2 زیست 1 و برای خودم این هفته گذاشتم روزی 1 گفتار 

این هفته میشه 3 روزش واسه فصل 2 دهم 

3 روزش برای فصل 2 دوازدهم 

هفته آینده که جمعه اش ازمون هست هم فصل 3 دهم گذاشتم

کم و بیش از آزمون عقب هستم 

ما چون عقبیم تا جایی که می تونیم سعی می‌کنیم بریم جلو، بلاخره یجایی می‌رسیم به ازمون 

پس نترس و برو جلو، ولی منطقی و درست

کلیپ هارو هم یا نصف کن، مثلا 1 کلیپ 4 ساعته، 2 ساعت امروز با تست، 2  ساعت فردا  با تست ولی هر روزش تست شو بزن یا امروز کلا کلیپ ببین، فردا تست شو بزن 

همینطوری برو جلو، تهش میشه حداکثر مطالبی که خوندی و رسیدی و دستت خالی نیست 

بهتره تا با استرس بخوای بی حساب کتاب بخونی و تهش دستت خالی بمونه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اگر مدتی درس نخوندی، از این هفته از 12 ساعت 10 اینا شروع نکن

استمرار خیلی مهمه 

خیلیا که 12 ساعت میخونن یهو ول میکنن چون استمرار ندارن و عادت نکردن کم میارن

از ساعت کم شروع کن روزی ی مقدار اضاف کن

از 6 ساعت شروع کن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا مهر خیر سرم یدونه گرفتم گند زد به همجی منم وسط مهر دوباره درگیر اینستا شدم دنبال مشاور وخیلی ...

خیلی گرون میدن

خیلی بی انصافن درک میکنم

قضاتی خیلی سریع نمیگه؟ ادم ضعیف باهاش متوجه میشه؟

قضاتی و با سرعت خیلی زیاد نگاه نکن

یکم سرعت شو ببر بالا کلیپو 

ولی خیلی تند تند نه

منظورم سرعت پخش کلیپ که خیلی تندش میکنن زودی تموم شه ها

بعدش صبر داشته باش، منم. روز اول متوجه اش نمی‌شدم ولی یکم که گذشت متوجه شدم

ولی اگر احساس میکنی واقعا متوجه تدریسش نمیشی ،معلم تو عوض کن

ببین من نمیدونم دوره زیستی که میگی. چطوریه ولی برنامه باید منطقی باشهتو باید بتونی تست بزنی مگه میتو ...

گلم میتونی برنلمتو برام بفرستی اصلا برنامه چیدن بلد نیستم خدا خیرت بده

گلم میتونی برنلمتو برام بفرستی اصلا برنامه چیدن بلد نیستم خدا خیرت بده

تلگرام داری؟ 

اگر مدتی درس نخوندی، از این هفته از 12 ساعت 10 اینا شروع نکناستمرار خیلی مهمه خیلیا که 12 ساعت میخون ...

گلم منتظر وبینار زانکو بودم ۲ابان برگذار شد بعدش دیدم برنامش منطقی نیست دوباره موندم چیکارکنم خسته شدم بخدا هیچکس درکم نمیکنه میگن تنبلی میکنن درصورتی من برنامه درست ومطمئنی داشته باشم میخونم برنامش رو چک میکنی ببینی منطقی یانه؟

گلم منتظر وبینار زانکو بودم ۲ابان برگذار شد بعدش دیدم برنامش منطقی نیست دوباره موندم چیکارکنم خسته ش ...

اگر تلگرام داری بیا اونجا باهم حرف میزنی 

ی سری چیزای بدرد بخور دارم برای برنامه برات بفرستم 

قضاتی و با سرعت خیلی زیاد نگاه نکنیکم سرعت شو ببر بالا کلیپو ولی خیلی تند تند نهمنظورم سرعت پخش کلیپ ...

ممنونم عزیزم چشم حتما خیلیا شجاعی و قضاتی معرفی کردن باید ببینم کدوم بهتره

بله دارم

خب درخواست دوستی دادی پذیرفتم

بهم پیام بده 

اونجا برات بفرستم 

آیدیمو برات فرستادم عزیزم ، زحمتت شد شرمنده

زحمتی نیست گل