2777
2789
عنوان

مشتری بد حساب رو چیکار کنم

68 بازدید | 11 پست

سلام 

خانما من شغلم حالت اینفلوینسری و خویش فرمایی داره 

معمولا هیچ کاری رو تا طرف تسویه نکنه تحویل نمیدم، ی آقایی هست مشتری ه و بسیار اخلاقای مزخرف داره، مثلا بارها شده زنگ زده چسی ی چیزیو اومده مثل ارتقا شغلی یا اینجور چیزا 

من هم واقعا کسی موفق بشه خوشحال میشم اما این آدم از روی چسی رفتار میکنه و به شدت اداییه 

چندبار شده وقتی بهش میگم تسویه کن کارت رو، بهش بر میخوره و زنگ میزنه که من مگه بد حسابم. مگه من و شما از این حرفا داریم و وااااای مغزت رو میخوره 

الان هم ی کاری هست که تقریبا 15 روز پیش تحویل گرفته، یکبار بهش گفتم تسویه کن بهش برخورد گفت بد با من صحبت کردی، منم بهش گفتم من مدلم اینه و نمیتونم بخاطر شما خودم رو تغییر بدم، نمیخوایی برای ادامه کارت رو جای دیگه 

گفته نههههه برادرانه برای خودتون میگم و این حرفا 

اما تسویه هم نکرد 

باز میخوام بهش بگم اما میخوام ی جوری بگم که دیگه واقعا بهش بخوره و بفهمه کارش زشته 

حس میکنم ی وقتایی میخواد با حرف منو خر کنه که پولش رو نده 

ازین آدمای حروم خور زبون بازه. من قشنگ ازینا دیدم. بهش بگو یا تصفیه کن یا شکایت میکنم. اگرم درباره تو نظر داد بگو خیلی نگران رفتار و اخلاقی، حسابت رو تصفیه کن. بداخلاقی شاخ و دم نداره. 

ازین چیزا زیاده ، تو فضای کار هیچ وقت با کسی صمیمی نشو، تبریک نگو، کوتاه نیا، از اول مشخص کن که هدفی غیر از پول نداری و تا پولو نده ول‌کن نیستی و دوباره کاری قبول نکن وقتی حقوقت رو ندادن. و نشون بده با کسی رودرواسی نداری. با حرفای صدمن یه غازشون هم دلتو خوش نکن. روز اول که چرت و پرت گفت باید می فهمیدی ازین آدماس که نباید واسش کار کنی. به نظرم سفت بگو یا پولتو تا شب واریز کنه یا صبح شکایت میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازین آدمای حروم خور زبون بازه. من قشنگ ازینا دیدم. بهش بگو یا تصفیه کن یا شکایت میکنم. اگرم درباره ت ...

بله دقیقا کسانی که قصد فریب دارن زبون زیاد دارن ویا سریع قهر میکنن 

بله دقیقا کسانی که قصد فریب دارن زبون زیاد دارن ویا سریع قهر میکنن

وای آفرین 

یپام میده اصلا نه سلام میکنه نه هیچی، چندبار بهش گفتم پیام میدید سلام کنید من ناراحت میشم جوری رفتار میکنیم انگار با غلامتون صحبت می‌کنید، میگه نهههه اینطوری نیست من وخ ندارم پیام که میدم هول‌هولکی یادم میره سلام کنم، ولی وقتی میگم پول بده خدا شاهده زنگ میزنه یک ساعت حرف بیخود میزنه 

ازین آدمای حروم خور زبون بازه. من قشنگ ازینا دیدم. بهش بگو یا تصفیه کن یا شکایت میکنم. اگرم درباره ت ...

درست میگی زیادی به‌ روو دادم

بارها بهش گفتم من توو کار فقط پول میشناسم، البته آدم زرنگ و زبون بازیه خودش، منم اصلا دل به حرفاش نمیدم اما خب واقعا باید جور دیگه رفتار کنم. زنگ میزنه چرت و پرت میگه باید بگم من وخ ندارم و قطع کنم 

بخدا بعضیا جنبه ندارن مثل آدم باهاشون رفتار کنی

ی جوری رفتار میکنه انگار خودش خیلی آدم مهمیه، بقیه باید بهش خدمت کنن 

بارها گفته میدونم سما از کارت راضی نیستی، بیا با من کار کن، منم هربار بهش میگم چرا خیلی راضی ام،. وقتی بهش میگم پول بده سریع این بحث رو میکشه وسط که بگه این پولا چیزی نیست و ی جورایی تحقیر کنه تا بیخیال اون پول بشی 

درست میگی زیادی به‌ روو دادمبارها بهش گفتم من توو کار فقط پول میشناسم، البته آدم زرنگ و زبون بازیه خ ...

اره دقیقا میشناسم اینجور آدمارو . اتفاقا به تورم خوردن و پیشنهاد کار دادن. یه نگاه به سر و وضعشون کردم و بهشون محل ندادم. اینا اگه قدرت تولید کار داشتن، به جای پیشنهاد کار، خودشون پول در میاوردن تا بدهکار مردم نباشن. زیاد وعده میدن ولی پوچ و توخالی هستن و غرورشون به خاطر حس کمبود و جبران کردنِ ترس از طرد شدن و مشکلات شخصیتی خودشونه. 

اگه وقت نداره سلام کنه چچوری وقت داره یه ساعت چرت و پرت بگه.

همون بار اول که گفتی سلام کن من خوشم نمیاد، ولی بهانه آورد و دیدی در عمل سلام نمیکنه باید دکمشو میزدی.

الان به نظرم بهش بگو من وقت ندارم توضیحات و روضه های شما رو بشنوم و نیازی به شما ندارم‌. شما بدهکاری هاتو صاف کن لازم نکرده به من پیشنهاد کار بدی‌‌‌. بگو من به توضیحاتت نیاز ندارم. خیلی سفت پولتو ازش بگیر و دیگه بهش کار تحویل نده. واقعا از اول زیادی شل گرفتی. الان فضای کار یه جوری شده که نباید با همکارت هم گرم بگیری یا توضیح زیادی بهش بدی. باید سفت باشی و با هرکسی همونجوری که خودش هست رفتار کن. اگه سلام نمیکنه تو هم سلام نکن و پولتو بگیر ازش

اره دقیقا میشناسم اینجور آدمارو . اتفاقا به تورم خوردن و پیشنهاد کار دادن. یه نگاه به سر و وضعشون کر ...

اوووففف نمیدونی کار کردن با آدم ها چقدر سخته، هر کدومشون ی جور اذیت میکنن 

یکی صبح پامیشه یادش میاد عجله داره پیام میده کلللی به من استرس میده که کارم رو زودتر بده 

پنج شنبه یکی ساعت 7 صبح پیام داده بود که تا ظهر کارم رو میتونی انجام بدی؟! یکی نیست بگه پروفسور چطوری انجام بدم؟! 

یکی دیگه هر روز عصر توو مسیر برگشت به خونه یادش میاد زنگ بزنه در مورد کارش و... توضیح بده، هرچی هم بهش میگم آقا پیام بده، وویس بده، تلفنی میگی پس‌فردا چیزی کم و زیاد شد، میگی من گفتم توو یادت رفت، وویس بده که کم و زیاد نشه ولی عین گاو میمونه باز فردا عصر زنگ میزنه 

یکی دیگه.... 

و جالبه اکثریت جامعه شعور ندارن، فکر میکنن غلام حلقه به گوششون هستی، توو زندگی روتین هم همینه همه نگاه از بالا به پایین دارن، فک میکنن اونا اربابان توو رعیت هستی د هرچی گفتن باید بگی چشششم انجام میدم 

خیلی سخته کار کردن... 

اوووففف نمیدونی کار کردن با آدم ها چقدر سخته، هر کدومشون ی جور اذیت میکنن یکی صبح پامیشه یادش میاد ع ...

اره درکت میکنم. معمولا اونا که میخوان کارو سریع تحویل بدی مثلا نصف روزه، باید بیشتر پول بدن و الکی نیس. همون اول که سفارش میدن بگو اینقدر زمان میبره. و اگه زودتر بخواید مثلا ۵۰درصد روش میره. و وقتی میبینی یکی هی زنگ میزنه جواب نده ، یه پیامک بده بگو لطفا ویس بفرستید یا پیام بدید. وقتی جواب بدی اونام هی زنگ میزنن. باید کنترل شرایط رو بدست بگیری..... 

درسته. کار سخته ولی از بیکاری سخت تر نیس. امیدوارم همیشه موفق باشی و به همه ‌کارات برسی عزیزم

اره درکت میکنم. معمولا اونا که میخوان کارو سریع تحویل بدی مثلا نصف روزه، باید بیشتر پول بدن و الکی ن ...

مرسی عزیزم، آره واقعا به پولش نیاز شدیدی دارم 

تا حدی سعی میکنم کنترل کنم، ولی خب انتظار دارم طرف مقابل درک ی چیزایی رو داشته باشه 

ی وقتایی شب که میشه واقعا مغزم در حال انفجاره 

خدا بهم توان بده 

مرسی عزیزم، آره واقعا به پولش نیاز شدیدی دارم تا حدی سعی میکنم کنترل کنم، ولی خب انتظار دارم طرف مقا ...

آره. درسته. خدا قوت و دمت گرم رفیق.

من به این نتیجه رسیدم تو محیط کار حتی نمیشه روی حداقلی از درک و شعور آدما حساب کرد. همه چیز فقط روی پول میچرخه. و آدمایی که اصلا اصلا در تخیلت نمیگنجه، رفتارهایی از خودشون نشون میدن که ضربه ی روحی ای که از حروم خوری شون میخوری از ضربه مالی سنگین تره. 

یعنی باورت نمیشه چقد گدا گشنه هستن که ساده ترین اصول اخلاقی رو زیر پا میذارن برا دزدیدنِ مبالغ خیلی پایین.

عزیزم سعی کن روحیه تو حفظ کنی و برا اینکه شوک نشی پیشفرض ات این باشه که قراره به هیچ کس اعتماد نکنی و انتظارتو از دیگران به صفر برسونی . 

تو فضای دوستانه، آشنا و رفیق و دوست و .... صمیمی باش.

ولی تو محیط کار با هیچ کس نه تعارف کن نه صمیمی شو ، نه فکر کن کسی خیرخواهته. محیط کار جدی جدی باش. 

اگه خواستی به کسی خوبی کنی ، گذشت کنی، به کسی لطف کنی، رفت و آمد کنی ، خوش بگذرونی، درد دل کنی و هر چیز دیگه، همشو بذار برا محیط غیر از کار. فرضت این باشه وقتی میری سر کار با هیچ کس آشنا نیستی انگار میری تو یه جزیره که با هیچ کس صمیمیت و آشنایی نداری. فقط روابط رسمی و خشک و مودبانه. و اگه دیدی کسی حسابش درست نیست، توجیه نکن برا خودت، بدون حرام خوره؛ بگو پول کار قبلی تون رو واریز کنید تا کار جدید رو تحویل بدم. ولی کار جدید هم تحویل نده چون میبینی حساب کتاب نداره کاراش و اگه به خاطر کار جدیدش نبود، پولتو نمی‌داد. 

آره. درسته. خدا قوت و دمت گرم رفیق.من به این نتیجه رسیدم تو محیط کار حتی نمیشه روی حداقلی از درک و ش ...

آره دقیقا هی دارم توجیه میکنم که اخر برج ه طرف نداره، نمیدونم اول برج ه شاید چک داشته و... 

دیگه مال مردم خور که شاخ و دم نداره، همین آدم ها هستن

مرسی ازت ❤️