2777
2789
عنوان

خانم ها یه سوال درباره خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 42 پست
پ بنظرم مشکلی نداره برا ازدواج، افسردگی حتی اگ ارثی هم باشه با دارو خوب میشه عجیبه بخاطر همچین چیزی ...

فقط افسردگی نداشته فک کنم گفت بیماری روحی گرفته

درمن هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری  
عزیزم متاسفانه این امار تو ایران بالا رفته نمتونه دلیلتون باشهفقط رو رفتارای خودش دقیق باش وبرای ...

نه عجله ای ندارم فقط میترسم از آینده از این که درگیر خانوادش اینا بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش باهم دوستیم یه بار هم خواستگار اومده قبول نکرده بابام میترسم به خاطر این دلیل خانوادم قبول نکن ...

عجله نکن اول پسره رو خوب بشناس اگ با همه چیش اوکی برو پیش بابات بهش بگو بنظرت اگ چ مردی بیاد قبول میکنی و..ویژگیهارو ک گف ب پسره بگو ادای همونو در بیاره هماهنگ کن پدرو مادرشم وانمود کنن با همنو طلاق نگرفتن

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

عجله نکن اول پسره رو خوب بشناس اگ با همه چیش اوکی برو پیش بابات بهش بگو بنظرت اگ چ مردی بیاد قبول می ...

اخه وانمود کنم بعداش بد نشه برام؟

مثلن چ درگیری

الان مثلا خیلی وقتا میرع به پدرش س. میزنه کمک مالی میکنه به خواهرش مادرش

درگیر خانواده خودش بشه‌و من کلا فراموش بشم 

چون پدر نداره همه کار ها رو دوش خؤدشه

بنظرم هر بیماری روانی قابل درمانه دادگاهم بری فک نکنم ب راحتی طلاق بده مگ اینک توافقی باشه

یعنی دروغ گفته دلبل دیگه داشته طلاقشون؟

الان مثلا خیلی وقتا میرع به پدرش س. میزنه کمک مالی میکنه به خواهرش مادرشدرگیر خانواده خودش بشه‌و من ...

مرد خیلی خوبیه برا زندگی ولی اگ میدونی ممکنه حسادت کنی ب خانوادش شاید برات سخت بشه من دومادمون اینجوریه اجیم براش سخته ولی خودم خیلیم خوشحال میشم دگ بستگی ب روحیت داره،فرض کن اونم مادرو خواهر خودته مهم اینک ت زندگی برات کم و کسری نزاره دگ میگم بستگی ب زاویه دید خودت داره

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم