2777
2789
عنوان

خانم ها یه سوال درباره خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 42 پست
مرد خیلی خوبیه برا زندگی ولی اگ میدونی ممکنه حسادت کنی ب خانوادش شاید برات سخت بشه من دومادمون اینجو ...

نه من اصلا ناراحت نمیشم بیشتر از مهربونیش خوش حال میشم 

پلی خودت میدونی دیگه ادم زیاد هم دوس نداره درگیر زندگی دیگران بشه

درمن هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دروغ گفته دلبل دیگه داشته طلاقشون؟

اگ توافقی نبوده احتمالش هس اصن حق طلاقو ب زن نمیدن مگ اینک مرد درگیر بیماری روانی مثل جنون شده باشه قبلش حتمن دقیق تحقیق کن نزارم بفهمه ک با مامان باباش هماهنگ کنه اونام برا خوشبختی بچشون حقیقتو نگن

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

خب پس بگو دوباره بیاد جلو

گفت این دفعه دیگه‌نمیخوام نه بگن  میخواد یه سرمایه هم جمع کنه

ولی من ترسم اینه بخواطر خانوادش قبول نکنن

نه من اصلا ناراحت نمیشم بیشتر از مهربونیش خوش حال میشم پلی خودت میدونی دیگه ادم زیاد هم دوس نداره در ...

درست میگی بنظرم اینو بهش بگو باس احساستو بدونه بگو اگ اوکی هستی و.. رابطه رو جلوتر ببرین،مطمئنم درکت میکنه و ناراحت نمیشه اگرم ناراحت شد ک بهتر مشخص میشه هنوز ب درک و بلوغ رابطه نرسیده

اگ توافقی نبوده احتمالش هس اصن حق طلاقو ب زن نمیدن مگ اینک مرد درگیر بیماری روانی مثل جنون شده باشه ...

خودش گه گفت بعد مردگ پدر بزرگم بابام حال روهیش بهم ریخت فک کنم خجالت کشیده بگه یا چطور مه خیلی کم گفت

گفت این دفعه دیگه‌نمیخوام نه بگن میخواد یه سرمایه هم جمع کنهولی من ترسم اینه بخواطر خانوادش قبول نک ...

اگ مثلن بگی مامانه افسردگی داشته شاید پدرت بهتر قبول کنه 

گفت این دفعه دیگه‌نمیخوام نه بگن میخواد یه سرمایه هم جمع کنهولی من ترسم اینه بخواطر خانوادش قبول نک ...

خب تو قبلش با پدرت صحبت کن راضیش کن بعد این بنده خدارو بکو بیاد جلو

نزار کینه بگیره از بابات..

خودش گه گفت بعد مردگ پدر بزرگم بابام حال روهیش بهم ریخت فک کنم خجالت کشیده بگه یا چطور مه خیلی کم گف ...

واقعن عجب مامانی داشته،یروز بگو منو ب مامانت معرفی کن و..با هم برین رستوران بعد اونجا ازش بپرس فقد امیدوارم پنهون نکنه ،رابطش بیشتر با مامانش خوبه یا باباش

واقعن عجب مامانی داشته،یروز بگو منو ب مامانت معرفی کن و..با هم برین رستوران بعد اونجا ازش بپرس فقد ا ...

زشت نباشه؟

زشت نباشه؟

بالاخره باید ب خانوادش معرفیت کنه ،مثلن بهش بگو نمیخوای منو ب حانوادت معرفی کنی اینا،اگ گف باشه و با باباش بردت بیرون بگو فلان روز بریم مامانتم ببینیم اگ اجی داره مثلن بگو خیلی دوس دارم اجیتو ببینم،بعد لا به لای خوش و بش اینا ع مامانش بپرس

زشت نیس رک بگم ناراحت نشه؟

نه عزیزم رک نگو هر کسی باشه ناراحت میشه 

باسیاست بگو    مطالعه کن از مشاور کمک بگیر البته دو یا سه شاور

تا نظرات متفاوتو بررسی کنی  وعاقلانه بگو