2777
2789
تجربت کمه وب سنم نیس وگرنه عمیق میفهمیدی هیچ چیز از هیچکس بعید نیس

حتما برو پیش تراپیست چون بدجور از آدمای اطرافت رکب خوردی که آنقدر به کل آدمها بدبینی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقت برات تلخه فک کنم

معمولا کسانیکه به سی به بالا میگن پیرزن تو فرهنگشون به دخترای ۲۷ ساله هم چیز دیگه ای میگن درسته؟!!!اینم یه جور حقیقته اما تلخ در مورد روابط آزاد جنسی داشتنشون هم باز چیز دیگه ای میگن که البته تو فرهنگ من نیست واسه  اوناست که سی به بالارو پیرزن میدونن😆

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
معمولا کسانیکه به سی به بالا میگن پیرزن تو فرهنگشون به دخترای ۲۷ ساله هم چیز دیگه ای میگن درسته؟!!!ا ...

الان اینک بت گفتم پیری بخاطر سنت نبودا بخاطر طرز تفکر عهددقجریت بود .بعدم ما روابط باز نداریم یجور معاشقه هس ک اگ نباشه نمیتونی بفهمی طبع طرفتو

الان اینک بت گفتم پیری بخاطر سنت نبودا بخاطر طرز تفکر عهددقجریت بود .بعدم ما روابط باز نداریم یجور م ...

البته که شما راست میفرمایید یه پیشنهادم میکنم اینکه میتونی مثل برد پیت و آنجلینا یا رونالدو و جورجیا چند تا بچه هم بیارید تا ببینید میتونید با هم بسازید یا نه و طبع طرفتو کامل بشناسی

فقط همونطور که میدونی تا اینجای کار رونالدو بگیر جورجیا نبوده

و عاقبت ازدواج آنجلینا هم طلاق شد با ۵ تا بچه رو دستش البته تو ایران اوضاع خیلی بهتر از ایناست و مردها خیلی خیلی خوش اخلاق ترند

خب چه میشه کرد فقط مهم اینه طرز فکرت پیرزنی نباشه و روشنفکرانه پیش بری و همه تو نی نی سایت متجدد و مدرن بهت آفرین بگن

من و شوهرم هم مثل پیرمرد پیرزن های قجری تا ابد با هم میمونیم حیف و صد افسوس امل هستیم و مثل شما روشنفکر نیستیم

الان اینک بت گفتم پیری بخاطر سنت نبودا بخاطر طرز تفکر عهددقجریت بود .بعدم ما روابط باز نداریم یجور م ...

این راهی که شما تازه داری میری رو من ۲۰ سال پیش آسفالت کردم من بعنوان یک شاعر روشنفکر با سبک غزل پست مدرن که بعید میدونم بدونی چیه بین هزاران هنرمند و روشنفکر چرخیدم از مهندس و وکیل شاعر و خطاط و نقاش و فیلمنامه نویس و...روابط آزادی که شما الان داری رو اون موقع داشتم البته نه دنبال طبع طرف دنبال عشق زمینی واقعی بودن پاتوقم با رفقا تئاتر شهر و خانه هنرمندان بود

اما  در نهایت چیزی جز انحطاط اخلاقی توشون ندیدم و گریزان شدم به دامان همون همسر قجری و عاشق نجابت و وقارش شدم

اینکه تو این سایت و تو جامعه مدام شاهد خیانت هستی از عوارض همون روشنفکری و تنوع طلبی مردهایی هست که بهت میگن باید طبع هم رو بشناسيم حتی سرانجام به ازدواج هم ختم بشه کارشون دست از شناخت طبع برنمی‌دارند

اینه که اگر من به دهه ۲۰ زندگیم برگردم حتما رو خیلی از کارها و آدم‌های اضافی اطرافم خط میکشم البته خیلی چیزها با حرف ثابت نمیشه  با تجربه بعد ۲۰ سال شاید بیشتر و شاید هرگز

البته که شما راست میفرمایید یه پیشنهادم میکنم اینکه میتونی مثل برد پیت و آنجلینا یا رونالدو و جورجیا ...

همه مث شوهرتو بکن دررویی نیستن فقط فرق ما باشما اینه ک ما این مسائل برامون پله هس ن هدف برااین هم هس ک بارهارخواستگاریم امدن ومن مرددم سر همین بحث محدودیتا

من مجردم ولی هیچوقت دغدغه خواستگار نداشتم چون دیذم روزای خوبشون نهایت یکی دوساله عشق میشه روزمرگی مخ ...

عجب این زایده ذهن شماست اتفاقا اگر به بلوغ ازدواج رسیده باشی ازدواج کنی پنجاه سالم بگذره عالیه مگه تو بچه داشته باشی بعد چند سال ازش بدت میاد همسر هم اینطوریه اگر با آدم درستی  وذات خوب ودرک داشته باشه  ازدواج کنی از هزارتا مجردی خوبم خوبتر قابل مقایسه نیست در مورد درس دانشگاه شغل  ،ازدواج کنه همون شهر قبول بشه یا فوقش یکی دوساعت تفاوت می‌ره و سه چهار سالم طول نمی کشه اگر انتخابت درست باشه همسرت همراته

حتما مهارتهای مختلف مثل آشپزی وکیک ویه ذره خیاطی وارایشگری یاد میگرفتم..مهارت رانندگی..شاغل بودن در یک شغل سبک وباحقوق متوسط..مهارتهای ارتباطی درجامعه ....بعضیاشو به دست آوردم بعضیاشم نه..

پارسا پسرمامان😍