2777
2789
الان اینک بت گفتم پیری بخاطر سنت نبودا بخاطر طرز تفکر عهددقجریت بود .بعدم ما روابط باز نداریم یجور م ...

شما وقتی سوالی پرسیدی که بقیه نظر دادن باید با احترام به عنوان یه پاسخ نگاه کنی ایشون میگه من ازدواج کردم و راضی ام خیلیا گفتن نه ناراضی ام کم هستن تو ابن سایت که میگن از کار زیاد خسته شدیم یا دلمون زندگی بدون دویدن میخواد شما اگه جوابش باب میلت نیست رد شو فقط

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

من فکر میکنم ایشون دوست داره ادامه تحصیل بده کار کنه میخواد بقیه تاییدش کنن و یا کشی ازدواج کرده میخ ...

عزیزم برو تاپیک بعدیش رو بخوون در مورد ازدواج با  یه نفر که باهاش تو رابطه اس نظر خواسته اتفاقا بشدت ازدواجیه فعلا داره طبع  جنسی افراد رو بررسی میکنه تا ببینه کی بهش می‌چسبه با اون ازدواج کنه 

من اهل تهمت نیستم وقتی تاپیک رو با دقت بخوونی متوجه میشی  اینجا هم جوابش به کاربرانی که گفتن ازدواج خوبی داشتیم و راضی هستیم با فحاشی و توهین همراه بوده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه عقده ای بدبخته کل حرفاش دروغه و اینجا تاپیک زده چون به امثال ما حسادت میکنه و از یه نواحی می ...

دقیقا بهش گفتم عقده ازدواج داره و خیلیم بی ادبیه هرکس میگه خوشبختم بدش میاد من دیگه جوابشو ندادم چون ارزش ندارن با اینجور شخصی دهن به دهن بشی 

عزیزم برو تاپیک بعدیش رو بخوون در مورد ازدواج با یه نفر که باهاش تو رابطه اس نظر خواسته اتفاقا بشدت ...

عجب تعجب کردم آخه فکر کردم نوجوانه میخواستم راهنماییش کنم انتخاب درست کنه والا من خودمم بعد ازدواج خیلی پیشرفت کردم البته با همسرم با هم 

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

دقیقا بهش گفتم عقده ازدواج داره و خیلیم بی ادبیه هرکس میگه خوشبختم بدش میاد من دیگه جوابشو ندادم چون ...

بله عنوان تاپیک خیلی مودبانه و فریبنده هست بعد هرکسی نظری مخالفش بده شروع به توهین و فحاشی میکنه در واقع من جواب رو برای بقیه کاربرا گذاشتم فریب نخورن و بهشون توهین نشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
عجب تعجب کردم آخه فکر کردم نوجوانه میخواستم راهنماییش کنم انتخاب درست کنه والا من خودمم بعد ازدواج خ ...

الان میاد فحشت میده نگو که خوشبختم واز  ازدواج راضی🤣🤣🤣

باهاش باید دهن به دهن نشی چون به شدت از لحاظ شخصیتی پایینه

بله بهش پیشنهاد تراپیست هم دادم 

عجب تعجب کردم آخه فکر کردم نوجوانه میخواستم راهنماییش کنم انتخاب درست کنه والا من خودمم بعد ازدواج خ ...

امیدوارم همیشه شاد و خوشبخت باشید