الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه بی ادبی انشالله هیچوقت ازدواج نکنی به همه میتوپی بعضی افراد مثل تو مجردی براشون خوبه یکی با اخلاق ...
این یه عقده ای بدبخته کل حرفاش دروغه و اینجا تاپیک زده چون به امثال ما حسادت میکنه و از یه نواحی میسوزه که در جوابش به تک تک کاربرها پیداست😆
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
چرا بدت آمد تا الان گفتی متاهلی ال بله خخخخ از بی شوهری مردی اینطور ادعا میکنید مجردی خوبه هرکس بگه ...
تاپیک بعدی ابن دروغگوی عقده ای رو بخوون در مورد مردی حرف میزنه که باهاش سک س داره و به گفته خودش هنوز کامل نکرده😆
آرزو داره بیاد خواستگاری و باهاش مزدوج شه
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
طلا میخرم و میزارم بانک باهاش وام میگیرم و خونه میخرم
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
همه مث شوهرتو بکن دررویی نیستن فقط فرق ما باشما اینه ک ما این مسائل برامون پله هس ن هدف برااین هم هس ...
معلومه طبع خیلیارو امتحان کردی🤣🤣 شاید برای شوهر منم امتحان کردی نه؟!!!😆البته شوهر من امثال تورو اصلا جز آدم حساب نمیکنه چون مطمئنم آنقدر از لحاظ ظاهری داغونی که میگی اونی که الاااااااااان
باهاشی سرده...نه اون سرد نیست مشکل از تویه که مالی نیستی🤣
من فکر میکنم ایشون دوست داره ادامه تحصیل بده کار کنه میخواد بقیه تاییدش کنن و یا کشی ازدواج کرده میخواد بگه کارش اشتباه بوده والا من دور و برم پر از آدمای خوشبخت و راضی آن کامل نه راضی حالا یا با ازدواج یا با کار هر کس شرایطش متفاوته
خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی