2777
2789
عنوان

بله برونمه بیاید

348 بازدید | 20 پست

بابام همش میگه پول ندارم و فلان شام نمیدیم کسی هم دعوت نداریم فقط دایی و عمو و پدر بزرگم هستن بدون خانواده سمت داماد هم نمی‌دونم یک ۱۰ نفری میشن بنظرتون برم آرایشگاه ؟ خونه رو دیزاین کنم ؟ 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

اگ کم هستین حتما شام بده 

ببین داماد چی میخواد بیاره اگ ارزشدار وزیاد بود برو ارایشگاه و دیزاین کن

البته نیاز ب این چیزا نیست خودتم هرکاردوسداری بکن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی بله برون مگه شام میدن؟ طرفهای ماکه شام برای عقد،حنابندون و عروسی هست 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اگ کم هستین حتما شام بده ببین داماد چی میخواد بیاره اگ ارزشدار وزیاد بود برو ارایشگاه و دیزاین کن ال ...

ی انگشتر و ست بله برون و کت شلوار و کیف کفش شال و تزیین باکس و گل

اره دیزاین کن،یه سوال الان بجای شیرینی داماد کاپ کیک میاره خودتون به داماد میگین مدل شیرینیو یاخودش ...

مامانم میگه باید شیرینی ما بهش بگیم به تعداد مهمونا بیاره 

عزیز بله برون شام نمیدن که همون پذیرایی میوه و شربت و شیرینی هست به نظرم خودت آرایش ملیح و ساده ایی انجام بده موهاتم اتو بکش باز بزار خیلی ساده و شیک میشه

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
عزیز بله برون شام نمیدن که همون پذیرایی میوه و شربت و شیرینی هست به نظرم خودت آرایش ملیح و ساده ایی ...

عزیزم من باید شال سر کنم نمیزارن بدون حجاب .بنظرت خونه رو دیزاین کنم

ی انگشتر و ست بله برون و کت شلوار و کیف کفش شال و تزیین باکس و گل

حتما شما بدین هرچقدر خوبم باشن تهش حرفه  میگن وسیله بردیم ی شام ندادن ب حرفش نمی ارزه 

بعدم مگر چقد هزینش میشه؟ 1مرغ بخرین میشه 350 

همونو 8 تیکه درست کنین مرغ ربی و با برنج 

درکنارش الویه یا سالاد ماکارانی یا کیک مرغم بدین 

دسرم ژله یا ژله بستنی یا سالاد میوه یا بستنی یا کاستارد و.. باشه 

بنظرمن خرجتون جمعا شاید 1تا2تومن بشه ک بابات میگ  شام نمیدم 

اگر دیزاینم کنین نهایت 5تومن میشه خرجتون کلا خیلیم گرون بگیریم 7تومن اصلا 

برنجشو ک دارین و نباید بخرین و روغن و فلان بیشتر مواد اولیه غذا  تو خونه ها هست ک 

اگرم شام نمیدین دیگ باید چای و شربت و شیرینی و میوه و عصرانه بدین البته هماهنگ کنین عصر بیان

حتما شما بدین هرچقدر خوبم باشن تهش حرفه میگن وسیله بردیم ی شام ندادن ب حرفش نمی ارزه بعدم مگر چقد ه ...

عزیز ما اصلا رسم شام به خانواده داماد رو نداریم منظورم خانواده خودم بود 

عزیزم من باید شال سر کنم نمیزارن بدون حجاب .بنظرت خونه رو دیزاین کنم

خوب اشکالی نداره هر جور که راحتی انجام بده ، اون قسمتی که عروس و داماد میشینن و میتونی تزیین کنی 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
عزیز ما اصلا رسم شام به خانواده داماد رو نداریم منظورم خانواده خودم بود

خب گفتم ک با داماد صحبت کنین ک عصر بیان و عصرانه بدین یا بگین ک حتما رسم شام ندارین 

حتما شما بدین هرچقدر خوبم باشن تهش حرفه میگن وسیله بردیم ی شام ندادن ب حرفش نمی ارزه بعدم مگر چقد ه ...

به نظرم اگه بخواد هی بگه شام بعدا خانوادش میکوبن سرش والا من مامانم پدر شوهر مادر شوهرم و برادر شوهرم واسه بله برون شام داد هفت سال داره میکوبه تو سرم که ما بهشون شام دادیم 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️