2777
2789
عنوان

کجا با پارتنراتون آشنا میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 65 پست
بعد میدونی چی جالبه اینکه میگیم الان جوونیم دوست داریم تجربه کنیم متوجه نمیشن خب من الان تجربه نکنم ...

بخداا

الانه که دوست دارم باهاش برم کل شهرو بگردم و راه برم دوست دارم برم کنسرت رستوران بیرون و تو

الانه که دلم میخواد خاطره های خوبمو بسازم نه بعد ۳۰ ۴۰ سالگی💔💔

چه معصومیتی رو منظورتونهو اینکه چرا از دستش بدم

به نظر میاد آدم خوبی باشی. ساده هم هستی. دنیا با آدم های ساده خشنه. دنیا لذت میبره آدمهای ساده رو به زمین بکوبه.

این ذات خوبت مثل ذات نوزادها و کودکها هدیه خداست. حرومش نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر میاد آدم خوبی باشی. ساده هم هستی. دنیا با آدم های ساده خشنه. دنیا لذت میبره آدمهای ساده رو به ...

آره واقن آدم ساده و صادقی ام

خب شما بنظرتون چیکار کنم خوبه من واقن بلد نیستم شما بگین بلکن شاید یاد بگیرم

ینی واقن انقد دوره بد شده که با کسی چند سال موندن انقد ریسکی بشه که اسمشو بشه گذاشت قمار؟خو آخرش که ...

به موقع اش یه نفر کپی خودت پیدا میشه. الان وقتشه دنیا رو بشناسی. 19 سالگی واسه پسرا سن تربیته. 19 سالگی تازه میرن سربازی . یه پسر 19 ساله هنوز بچه س. 

آره واقن آدم ساده و صادقی امخب شما بنظرتون چیکار کنم خوبه من واقن بلد نیستم شما بگین بلکن شاید یاد ب ...

خودتو بشناس. آرزوها و استعدادهات رو پیدا کن. برای آینده خودت برنامه ریزی کن. خیلی کارهاس واسه انجام دادن

چشم ولی ینی چیکار کنم مثلا

تو جمع هایی که دوست داری قرار بگیر.

صحبت کن تو جمع ها و ترس نداشته باش.

بذار اونی که باید بشناستت.

دوست داری پارتنرت تفریحاتش چیا باشه؟؟ برو همون جاها وقت بگذرون.

مثلا اگر دوست داری اهل مطالعه و کتاب خوان باشه برو کافه کتاب ها. کتاب بخر و بخون.

کلاس جدید ثبت نام کن.

سعی کن از طریق دوست های مثلا کلاس زبان دوست های جدید پیدا کنی.

همینجوری کانکشن بزن و دایره معاشرتیت رو گسترده تر کن.

میدونم کار سختی به نظر می رسه.

برای همین اول بهت گفتم روی روابط اجتماعیت کار کن.

لازمه‌ی انجام اینکار ها داشتن اعتماد به نفس، آگاهی و روابط اجتماعیه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

به موقع اش یه نفر کپی خودت پیدا میشه. الان وقتشه دنیا رو بشناسی. 19 سالگی واسه پسرا سن تربیته. 19 سا ...

ایشالا خدا از دهنت بشنوه عزیزم

ولی آخه میدونی حرفم چیه

میگم خب منی که نه توی فضای مجازی با کسی در ارتباطم نه تو دنیای واقعی چجوری میخوام اون فرد رو حالا بموقعش پیدا کنم و چجوری باید شرو کنم رابطه رو یجور که سالم باشه نه فقط برا رفع نیاز جن.سی

چون اصلا دنبال اینجور کارا نیستم دنبال یکی ام بتونم زندگیمو باهاشم شرو کنم و بسازم

هیچی دیگه شمارم رو گیر اورد پیام داد الان تو رابطه‌ایم رابطمون هم خوبه خداروشکر

منظورمو میدونی میگم مثلا وقتی شمارتونو پیما داد چی گفت شما چی جواب دادین که خوب پیش رفت

البته میدونم این سوال واقن شخصیه اگر دوست ندارین راحت میتونین جواب ندین اصلا ناراحت نمیشم

خودتو بشناس. آرزوها و استعدادهات رو پیدا کن. برای آینده خودت برنامه ریزی کن. خیلی کارهاس واسه انجام ...

آخه واقن آرزو خاصی ندارم استعدادا رم بلد نیستم چجوری پیدا کنم کلا هم تو برنامه ریزی افتضاحم رسما پلنی واسه آیندم ندارم😅

ایشالا خدا از دهنت بشنوه عزیزمولی آخه میدونی حرفم چیهمیگم خب منی که نه توی فضای مجازی با کسی در ارتب ...

عجول نباش. اینکه اکثریت هم سن و سالهات همه توی رابطه ان به این معنی نیست دارن کار خوبی میکنن. اصلا آیه قرآن داریم براش.