2777
2789
من مصرف کردم عوارضش خیلی اذیتم کرد قطع کردم . برای من بیقرای لرزش بدن و ضعف عضلات بود

ببین منم درد عضلانی و کمر درد داشتم دکتر گفت بخاطر فلوکستین بهمش نورتریپتیلین داد شبا بخورم اوکی شدم ولی خب دوز فلوکستیسنمو اوردگ‌پایین

در گنگ ترین حالت زندگیمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم درد عضلانی و کمر درد داشتم دکتر گفت بخاطر فلوکستین بهمش نورتریپتیلین داد شبا بخورم اوکی شدم ...

برامن پرانول نوست مصرف زیادش باعث حس خفگی داش برام.دکترای شهر ما رسما مارو کردن موس ازمایشگاهی من چن تا دکتر عوض کردم تا داروهای آخری بهم سازگار شد . متاسفانه دکتری ک باهاش اوکی سده بودم از شهرموندرفت بدون اطلاع نه شماره ای دارم ازش ن ادرسی . همینجوری موندم داروم تموم بشه چییکارباید کنم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یکسال وای خیلی زیاده من روزای اول نتونستم تحمل کنم رفتم اورژانسی برام ارامبخش زدن

اره همش حالت تهوع ویبوست داشتم خیلی اذیتم میکرد پلکم همش سنگین میشد حالت خوابو داشتم ولی خوابم نمیومد

اره همش حالت تهوع ویبوست داشتم خیلی اذیتم میکرد پلکم همش سنگین میشد حالت خوابو داشتم ولی خوابم نمیوم ...

انشالله ک خوب میشی عزیزم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من استاد استفاده از فلوکستینم سه سال استفاده میکنم اول دوز پایینشو بخور بعد دوز ۲۰ بخور صبح بعد صبحو ...

دیقا برای چی خوبه دکترم نوشته من ک نمیدا تم یعنی 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

برامن پرانول نوست مصرف زیادش باعث حس خفگی داش برام.دکترای شهر ما رسما مارو کردن موس ازمایشگاهی من چن ...

ببین پرانول اصلا برای بلند مدت خوب نیست فقط برای شرایط استرسزا مثل امتحان و اینا خوبه برای اینکه شما شرایط عمومی بدنتو اوکی کنی همون فلکستین بهتره

در گنگ ترین حالت زندگیمم

ببین من هم استرس پنهان دارم هم فوق العاده زود رنجم برای همین خیلی کمکم کرد

اهامس همونه منم استرس دارم بخاطرفصارای خانواده شوهریکم بهترشدمه ولی ریزش شدید مودارم واهن بدنمم کمه لعنتی ازوفتی میخورم خیلی عضله هام درده بخصوص دستام الان یکم بهترم بنژرت ازهمین قرصه؟چون کسلم همش

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ببین پرانول اصلا برای بلند مدت خوب نیست فقط برای شرایط استرسزا مثل امتحان و اینا خوبه برای اینکه شما ...

دکتر گف پرانولو میدم عوارض فلوکستینو کنترل کنه حتی آمپولم نوشت چون شرایطم اصلا اوکی نبود گف اینم همون پرانوله

دکتر گف پرانولو میدم عوارض فلوکستینو کنترل کنه حتی آمپولم نوشت چون شرایطم اصلا اوکی نبود گف اینم همو ...

عوارضش کم تره ولی خیلی وابستگیش زیاده بازم دکتر با توجه به شرایط تجویز میکنه در شرایطی که خیلی حال روحیت خرابه سریعا میخواد اثر بزاره پرانول خوب سریع اثر میزاره فلوکستین بعد دو هفته قشنگ میفهمی حالت بهتره

در گنگ ترین حالت زندگیمم

عوارضش کم تره ولی خیلی وابستگیش زیاده بازم دکتر با توجه به شرایط تجویز میکنه در شرایطی که خیلی حال ر ...

والا من اصلا نتونستم عوارض رو تحمل کنم برام سخت بود مجبوری دکتر برام سرترالین نوشت ک اونم راحت ده کیلو چاقم کرده 😔

والا من اصلا نتونستم عوارض رو تحمل کنم برام سخت بود مجبوری دکتر برام سرترالین نوشت ک اونم راحت ده کی ...

من ک اگ بخام اقدام بارداری کنم فلوکستینم میخورم مشکلی پیش نمیا؟