2777
2789
عنوان

این خانم به شوهرش شکاک میشه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدلی چند تایی دیدم ، بخاطر حفظ ظاهر یا ابرو و نگه داشتن زندگی ترجیح میدن تو مرحله انکار بمونن ، ...

نظرتون اینه همش وانمود می‌کنه دوستش داره 

مثل نامزدها عکس پروفایل می‌ذاره بعد ۱۸ سال زندگی 

میدونه شوهرش مقصره ولی دوسش داره و این باعث میشه که شوهرش به هر زنی ابراز محبت کنه ازش متنفر بشه حتی اگه زن داداش یا خواهر خودش باشه

اینجور زنا سرشونو تو برف میکنن تا واقعیت نبینن

دلم برا دختره سوخت شوهرش چرا امن نبود براش پس دختر به کی میگفت رفت به همسرش گفته فلانی مزاحمم میشه ب ...

وه اینجور مردا چون جسارت دفاع از همسرشونو ندارن همه ی تقصیرارو میندازن گردن زنشون اگه تو اینکارو میکردی اون آقا فلان کارو نمیکرد 

مثلا شوهر عزیز من همیشه به لباسام گیر میده منم متنفرم اینکار دلم میخواد لباس خوشکل بپوشم

نظرتون اینه همش وانمود می‌کنه دوستش داره مثل نامزدها عکس پروفایل می‌ذاره بعد ۱۸ سال زندگی

دقیقا برای سرپوش به ماجرا پیش پا افتاده و ساده لوحانه تربن واکنش همینه 😂🖐️  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

روانشناسیت خوبه 🙊

شاید باورت نشه تا همین چند سال پیش فرق زن و مرد هم نمی‌فهمیدم به لطف یک عده از دوست نما الان پشه رو هوا رد بشه نر و‌ مادگیشو میفهمم 😂 کارآگاهی شدم واسه خودم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

نظرتون اینه همش وانمود می‌کنه دوستش داره مثل نامزدها عکس پروفایل می‌ذاره بعد ۱۸ سال زندگی

روان آدما خیلی پیچیده است

نمیشه با قطعیت گفت در درون و ذهن یه نفر چی در جریانه

شاید واقعا باور کرده مرده کار خاصی نکرده

شاید باور نکرده اما بعد آقاهه دلشو به دست اورده و ایشون بخشیده و الان خوبن با هم

شاید در مرحله انکاره و نمیتونه واقعیت رو بپذیره

شاید میدونه و به جهت آبروداری و روکم کنی ظاهرش رو اینجور نشون میده

در کل اگه شما تو زندگیشون نیستی خیلی تو بحرشون نرو

آدما تو زندگیاشون قدر خودشون مشکل دارن. سرک کشیدن دیگران زندگی رو سختتر میکنه

شاید باورت نشه تا همین چند سال پیش فرق زن و مرد هم نمی‌فهمیدم به لطف یک عده از دوست نما الان پشه رو ...

حق دارین والا انقد آدم داستان های عجیب غریب میبینه تجربه ش بالا می‌ره

روان آدما خیلی پیچیده استنمیشه با قطعیت گفت در درون و ذهن یه نفر چی در جریانهشاید واقعا باور کرده مر ...

دقیقااااا درست میگین عزیزم به کسب ربطی نداره زندگی و تجسس در زندگی دیگران 

من به دلایلی نیاز داشتم نظر خانمهای دیگ رو بدونم