2777
2789
عنوان

خیانت اطرافتون دیدین تا حالا ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 67 پست
چقد کثیف قیافه اینا توی قیامت دیدنیه

هوووم فقد کاش ببینم قیافه اون شوهر مظلومشم ببینم ک چقد اعتماد داره کارت دستشه سیمچین نمیکنه کجا میری کجا میایی با کی میریی با کی میایی بی حیا بی صفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این کارارو واسش کردی؟ چی به تو رسید؟ با داداشت مشکل داشتی؟

ن بابا من بچه بودم سنم کم بود این اومد توخونواده من من ۹ .۱۰ سالم بود ازهمون اول من خیلی دوسش داشتم باهاش صمیمی بودم نمیخواستم زندگیش خراب شه جوری بود ک دوست پسرش اومد خونه داداشم من برادر زادم کوچیک بود منواون توپذیرایی بودیم این بایارو رفت تواتاق

بمن چی رسید؟هیچی گند کاریاش انداخت گردن من 

بین منو مادرم دعوا انداخت خونواده رو بهم زن بدترین اسیبارو بمن زد

بعدها بابرادرم بدشدم ک ۹۰ درصد دلیلش همین بود

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

ن بابا من بچه بودم سنم کم بود این اومد توخونواده من من ۹ .۱۰ سالم بود ازهمون اول من خیلی دوسش داشتم ...

به نظرم توبه کن و به داداشت بگو از کسی شنیدی قبلا این کارو کرده . خودتو همراه یه خیانتکار نکن ، تو گناهش شریک میشی. باور کن هرکی بدی کنه به خودش کرده و داداشتم هرچی بدی کرده باشه بهت، به خودش ظلم کرده. تو به کسی بدی نکن و با خیانتکار همراهی نکن. هنوزم واسه توبه دیر نشده. باور کن عمر ما کوتاهه و یه ابدیتی در پیشه و خدایی هست و حساب و کتابی وجود داره....

به نظرم توبه کن و به داداشت بگو از کسی شنیدی قبلا این کارو کرده . خودتو همراه یه خیانتکار نکن ، تو گ ...

نمیتونم اینکارو کنم من ک ازدلش خبرندارم شاید توبه کرده باشه!

گناهی ک سالها پیش انجام داده رو بازگو کنم ک چی این خودش بدترین گناهه زندگیشون خراب میشه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

نمیتونم اینکارو کنم من ک ازدلش خبرندارم شاید توبه کرده باشه!گناهی ک سالها پیش انجام داده رو بازگو کن ...

توبه کردنش به رابطه‌ی خودش با خدا مربوط میشه. و به شما ارتباطی پیدا نمیکنه. به هر حال برادرت بهت اعتماد داشته تو این مورد. این زن هم لایق این زندگی نیس با این سابقه درخشان.

تو که نمیگی گناه کاره که بگی توبه کرده.

فقط میگی میدونی رابطه داشته !

رابطه زوجیت از مواردیه که هرکس تا آخر عمر حق داره بدونه با چه عتیقه ای زندگی میکنه . این حقشه بدونه 

توبه کردنش به رابطه‌ی خودش با خدا مربوط میشه. و به شما ارتباطی پیدا نمیکنه. به هر حال برادرت بهت اعت ...

من ب شخصه نمیتونم باعث وبانی خراب کردن ی زندگی باشن اون بچه هام تااخرعمر تو ذهنشون بمونه ک عمه زندگی مامان بابامو خراب کرد برای خدا کاری نداره اگ خدامیخواست دستشو رو میکرد

من ب شخصه نمیتونم باعث وبانی خراب کردن ی زندگی باشن اون بچه هام تااخرعمر تو ذهنشون بمونه ک عمه زندگی ...

چی بگم دیگه.

به نظرم کارش بخشودنی نبوده.  کسی که سه بار مرد بیاره تو خونه. حتی یه بار بیاره دیگه خط قرمزی باقی نمیمونه براش و خیلی از چیزارو. باید رد کرده باشه که این کارو بکنه.

چی بگم دیگه. به نظرم کارش بخشودنی نبوده. کسی که سه بار مرد بیاره تو خونه. حتی یه بار بیاره دیگه خط ...

درسته ولی من ادمی نیستم ابروی کسی ببرم هرچند ک طرف عوضی باشه

فساد که هست توی جامعه. ولی نه در حدی که اینجا میگن.

اینجا خیانت ها رو میگن

چند صد هزار کاربر داره و خیانت ها رو میگن

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین