2777
2789
عنوان

خداخواهرمو اتیش بزنه😭از دست این عفریته جادوگر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 28 پست
خوب وقتی متاهلی یکم دیگه صبر کن برو خونه خودتون و قطعا ارتباط

خونه خودمم گاهی وقتا ابنطور میشه

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشی مزدوج شدم

خب مگه این کلمه افغانیه؟

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

مدل تربیت بزرگترها ربطی به ارتباط بین تو و خواهرت نداره

الان میخوای بگی مقصر منم؟

همیشه آرزوم بود خواهر داشته باشم

اینا که گفتی واقعیته !!! 🤕🤕🤕🤕

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

کاراش ازار دهندس

متوجه میشم عزیزم باز اونو من سه ماه یبار میبینم تو خواهرته بحثش فرق داره

ولی خداشاهده تنها راه راحت شدنت بی محلیه،حرفاتو نزار متوجه بشه برا خودت مرز بزار اگر جلوی کسی مسخره کرد جوابشو با خونسردی و آرامش بده ولی مشخص کن از حرفش بدت اومده بقیه بفهمن اجازه اینجور صحبت رو باهات ندارن همین خودت رو محدود کن و اصلا دهن به دهنش نزار محدود یعنی حرفاتو بهش نزن باهاش شوخی نکن طوری وانمود کن انگار بود و نبودش اهمیتی نداره اگر از زندگیت چیزی نفهمه هیچ کاری نمیتونه بکنه بزار انقدر حرف بزنه حرف باد هواس فقط نزار از زندگی خصوصیت چیزی متوجه بشه

همیشه آرزوم بود خواهر داشته باشماینا که گفتی واقعیته !!! 🤕🤕🤕🤕

اره عزیزم😔

یکم به گذشته نگاه کن شاید مثل من رنجوندی خواهر کوچیکترتو

نرجوندم پس‌ چرا بزرگه انقد خوبه باهام

ایشالا بری دیگه قطع رابطع کامل کن باهاش

ازدواج کردم

متوجه میشم عزیزم باز اونو من سه ماه یبار میبینم تو خواهرته بحثش فرق دارهولی خداشاهده تنها راه راحت ش ...

خدا جوابشو بده

سعی کن بخاطر آرامش خودت خیلی خونه مامانت نری

بیا تاپیک جدیدم خواهشن