2777
2789
بحث چند ماه هم بود بازم بدرک یک سال و نیم وقتمو برای همچنین آدمی هدر دادم هعی

نگران نباش خدا بزرگه من میشناسم طرف ۱۰ سال واسه یکی از همچیش گذشته اما اخرش رفته با یکی دیگه ازدواج کرده همینه دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش خدا بزرگه من میشناسم طرف ۱۰ سال واسه یکی از همچیش گذشته اما اخرش رفته با یکی دیگه ازدواج ...

نگران نیستم مالی نبود که نگرانش بشم فقط نگران خودمم که چرا احساسات و وقتمو پای این هدر دادم 

یک سال و نیم تقریبا ۲۰

تو اوج جوونیته ناراحت چی هستی؟ میفهمم چقدر سخته احساساتت اینجوری به بازی گرفته بشه اما به قسمتای خوبشم فکر کن که بلاخره تموم شد و یه تجربه ای شد که بیشتر ادمارو بشناسی 

حسم میگه نفر بعدی تو زندگیت ادم خیلی خوبیه

تو اوج جوونیته ناراحت چی هستی؟ میفهمم چقدر سخته احساساتت اینجوری به بازی گرفته بشه اما به قسمتای خوب ...

اره درسته دیگه هیچ کسی رو باور نمیکنم تا وقتی که خودشو ثابت نکنه همش چرت حرف الکی و....ازشم ممنونم یه درس بزرگ بهم داد 

کارما پس میده مطمئن باشید

من خودم کسی که تو زندگیم بوده رو حلال کردمو بخشیدم هرچند تمام ضرباتی که تو زندگیم خوردم از اون بود اما امیدوارم خوشبخت بشه 

راستش اصلا نتونستم تو زندگیم از کسی کینه بدل بگیرم😅

لطفا توام ببخش حداقل بخاطر حال روحی خودت فکر میکنم این بهترین کار باشه

من خودم کسی که تو زندگیم بوده رو حلال کردمو بخشیدم هرچند تمام ضرباتی که تو زندگیم خوردم از اون بود ا ...

خودم حالم وقتی خوب میشه که روزی یه کسی رو تا مغز و استخون با بند بند وجودش بخواد ولی اون طرف توزرد از آب در بیاد و با احساساتش بازی کنه دیگه اصلا بهش فک نمیکنم شاید هم دوست داشتنی نبوده اصلا و فقط وابستگی و یه نوع عادت شاید که نه حتما همینطور بوده نفرین خودش نمیکنم اما نفرین زندگیش چرا

اره درسته دیگه هیچ کسی رو باور نمیکنم تا وقتی که خودشو ثابت نکنه همش چرت حرف الکی و....ازشم ممنونم ی ...

یچیزی بگم 

هیچوقت به کسی فراتر از اونی که بهت میده نده و فراتر از اونی که میدی هم انتظار نداشته باش یه حس دو طرفه پیش میره میدونی اعتماد دوست داشتن همچی باید از همون اول برای دو طرف باشه تو سعی کن بفهمی اون شخص کسیه که تو میخوای یا نه این تجربه خودمه از زندگی خودم و دیگران 

یچیزی بگم هیچوقت به کسی فراتر از اونی که بهت میده نده و فراتر از اونی که میدی هم انتظار نداشته باش ی ...

فراتر از اون محبتی که بهم داده ندادم من دختر مغروری هستم هیچ وقتم نگفتم چرا محبت نمیکنی و... اما اون می‌گفت تو محبت نمیکنی منم گفتم مثل خودت دختر بازتاب پسره هرچی هرکاری تو برای من بکنی منم میکنم همون کارو 

خودم حالم وقتی خوب میشه که روزی یه کسی رو تا مغز و استخون با بند بند وجودش بخواد ولی اون طرف توزرد ا ...

هر حسی که داری بهت حق میدم 

یچیز دیگه بگم بهت؟ 

اون یه ادم با ارزشو از دست داده اون یه زندگی خوبو باخته تو اتفاقا از یه ادم سمی نجات پیدا کردی لطفا عصابتو خراب نکن

فراتر از اون محبتی که بهم داده ندادم من دختر مغروری هستم هیچ وقتم نگفتم چرا محبت نمیکنی و... اما اون ...

افرین 

فکر کنم سنت از اون کمتر بوده 

اما خیلی پخته باهاش حرف زدی افرین  

واقعا گاهی تعجب میکنم چطور همچین ادمایی وجود دارن و توی ذهنشون دقیقا چی میگذره

هر حسی که داری بهت حق میدم یچیز دیگه بگم بهت؟ اون یه ادم با ارزشو از دست داده اون یه زندگی خوبو باخت ...

از پاکی و نجابت از خونواده از هرچیز دیگه ای چیزی کم ندارم من کاش حداقل مثل دخترای دهه هشتادی همسن و سالم اکس و اینا می‌داشتم که لااقل خوب میشناختمش هیچی هیچی اولین تجربه زندگیم و خراب کرد بی تجربه بودم که پذیرفتمش بنظرم دیگه هیچ رابطه ای بدرد نمیخوره 

از پاکی و نجابت از خونواده از هرچیز دیگه ای چیزی کم ندارم من کاش حداقل مثل دخترای دهه هشتادی همسن و ...

اینکه تو این تجربه رو داشتی هیچی از ارزشت کم نمیکنه 

یادت باشه ادمای قوی خودشونو رشد میدن هر شکستی یه تجربست واسه موفقیت توی زندگی از همه لحاظ این چیزا لازمه