2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 69100 بازدید | 1090 پست
دیوانه نباشیم بهتر نیست ؟مادرش داره با یه مرد آشغال ازدواج می‌کنه که با پسر بیست سالش بیاد تو خونه ا ...

بعضیا سر جو گیری یچی میان میگن 

این همه بله داره سر دختره میاد

این میاد میگه چرا بی احترامی کردی 

چی بی احترامی 

داره زندگیش و نابود میکنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عزیزمخوب گوش کن چی میگم حرف بقیه رو هم بذار کنار من یه مشاورمالان که مامانت عصبانیه هیچی ببین تو ماد ...

با خدا و پیغمبر و اینا بودنشون رو از کجا فهمیدی؟

مشاور هستین و به طور رسمی کار میکنید 

یا دانشجوی روانشناسی دانشگاه پیام نور هستین؟

مادرشون حق زندگی دارن و باید حتما زندگی کنن بلاخره استارتر هم میرن سر زندگیش و مادر تنها میمونن زمان پیری 

اما باید با شخصی ازدواج کنه که حداقل برای چند سالی هم که شده بتونه یک خونه اجاره کنه ،تا وقتی که استارتر سر کار بره یا ازدواج بکنه و بعد خونه پدرش رو تحویل مادرش بده؟؟؟؟

واقعا یک مرد با پسر بیست ساله اش آسو پاس علاف داره میاد که فقط بشینه تو خونه این زن،

بعد بچه این خونه از خونه بره آواره بشه که یه وقت به اون مرد علاف بدرد نخور مفت خور و پسرش سخت نگذره؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمخوب گوش کن چی میگم حرف بقیه رو هم بذار کنار من یه مشاورمالان که مامانت عصبانیه هیچی ببین تو ماد ...

باورم نمیشه

اصلا مثل مشاور ها حرف نزدی

اسی میگه از چشما و رفتار پسر و مرد هیزی و حس بد میگیره 

از کجا فهمیدی اهل خدا پیغمبر هست؟؟

این که مادرش از ترس تنهایی میخواد ازدواح کنه کاملا مشخصه 

ولی اینم مشخصه این ترسش، کورش کرده، 

مال و منال هم اون مردک و کور کرده 

این پدر مادر کور شدن

یکیش نمیبینه چی به سر دخترش داره میاره

یکیش شرایط مادر اسی و درک نمیکنه، فقط میخواد دست بچه اش و بگیره تشریف بیاره تو خونه زندگی کنه 

اگر اهل خدا و پیغمبر که هیچی، حتی اگر انسان بود

راضی نمیشد پسر بزرگش و بیاره تو خونه مادر اسی وقتی اسی هنوز تو اون خونه است، ی دختر جوون 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خانواده ی پدری که اصلا نمیدونم کی ان و کجان . همون 16 سال پیش مثل اینکه قطع ارتباط کردناز طرف مادریم ...

خودت رو بزن به داد و بیداد که اگر اون پسره بیاد اینجا 

خونه رو رو سرشون خراب میکنم .آتیش میزنم ...

راهی نیست باید یه جوری مادرت رو منصرف کرد 

باید مادرت مجبور شه به اون آقا فشار بیاره که خونه اجاره کنه

باورم نمیشهاصلا مثل مشاور ها حرف نزدیاسی میگه از چشما و رفتار پسر و مرد هیزی و حس بد میگیره از کجا ف ...

دقیقا . از قیافه نمیشه قضاوت کرد ولی از قیافش هرچیز میباره جز خدا پیغمبری . فقط چشم هیز داره . اگه اهل خدا پیغمبر بود پسرشو جمع میکرد که انقدر بوی دود نده و با چشماش دخترای مردمو قورت نده

وقتی اومده بودن خواستگاری ، فقط خودش بود و پسرش ، پسرش داشت قورتم میداد با چشماش . نمیگم قیافم خیلی خوشگله ، نه . ولی بحث چشم پاک بودنه که اینا ندارن

کسی که اهل خدا پیغمبره چشماشو کنترل میکنه

منم جواب هیچکدوم از کامنتای این خانوم مشاورو ندادم چون حس میکنم کامل درک نکرده من الان تو چه شرایطیم

یه دختر 18 ساله که 500 تومن تو کارتشه ، امسال کنکور داره ، مادرش داره با یه ادم چشم و دل ناپاک ازدواج میکنه اونم با یه پسر 19 ، 20 ساله که کثافت از قیافش میباره ، داره از خونه بیرونش میکنه و هیچ سقفی بالاسرش نیست ، یه برادر داره که خودش زن داره و قصد بچه دار شدن دارن و من دلم نمیخواد مزاحمشون بشم

مثل اینکه چندنقر واقعا درک نکردن تو چه شرایطیم . مشاور نبایه یه نسخه رو برا همه بپیچه اول باید شرایطو خوب نگاه کنه

بعدم اینکه 16 سال به پامون نشسته بخاطر این بوده که کیس ازدواج نداشته وگرنه زودتر ازدواج میکرد . نمک نشناس نیستم ولی خودم بهتر از هرکسی مادرمو شرایط زندگیمو میدونم 

خودت رو بزن به داد و بیداد که اگر اون پسره بیاد اینجا خونه رو رو سرشون خراب میکنم .آتیش میزنم ...راه ...

خونه اجاره داره یارو ، ولی تصمیم گرفتن جای اینکه اجاره خونه بدن بیان خونه ما مفت بخورن و بخوابن 

دقیقا . از قیافه نمیشه قضاوت کرد ولی از قیافش هرچیز میباره جز خدا پیغمبری . فقط چشم هیز داره . اگه ا ...

دقیقا

شک دارم اصلا مشاور باشه وگرنه هیچ مشاوری اینقدر خام جواب نمیده 

واقعا شرایطت سخته ،واقعا

امیدوارم مشکلت حل بشه

وکیل یا قانون بتونن کاری انجام بدن 

مشاوری یا غیب گو و پیشگو؟   

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
من نظر عاقلانه میدمنه نظر احساسیاون مرد حدود پنجاه و خورده ای سالشه و قطعا رو پای خودش به جایی رسیده ...

من همه ی کامناتونو خوندم کامل . اول نمیخواستم جواب بدم چون دوست نداشتم بی احترامی پیش بیاد هرچند شما خانوم متشخصی هستید و دور از ادبه که باهاتون بد صحبت بشه و خب اون اول که کامناتونو خوندم ناراحت شدم و جواب ندادم چون نخواستم تو ناراحتی چیز بدی بگم

شما مشاورید اما باید اول از همه شرایط کسی که مخاطبتونه رو ببینید 

اول اینکه من نمک نشناس و قدر نشناس نیستم اما دلیل این 16 سال که به پامون بود این بود که موقعیتی برای ازدواج براش پیش نیومد وگرنه من مادر خودمو میشناسم

مسئله ی بعدی اینه که این اقا اصلا اهل خدا و پیغمبر نیست که اگه بود چشماشو کنترل میکرد ، کسی که اهل خدا پیغمبره باید چشم و دل پاک داشته باشه . روزی که اومدن خواستگاری پسرش داشت با چشماش منو میخورد ولی باباش که شما میفرمایید اهل خدا پیغمبره یه کلمه بهش چیزی نگفت ، و این از این . ایشون اصلا اهل خدا پیغمبر نیست . مادر من کیس ازدواج دیده و براش موقعیتش پیش اومده و نمیدونم به چه دلیل یهو وا داده 

مسئله ی بعدی شرایط منه که مثل اینکه درست توسط شما درک نشده . من 18 سالمه و امسال کنکور دارم . کارتم 500 تومن پول توشه و مادرم داره سقف بالای سرمو میگیره . هیچ منبع درامدی ندارم . داره اوارم میکنه سمت خونه ی برادری که خودش زن داره و قصد بچه دار شدن دارن و من اصلا دلم نمیخواد اویزون زندگیشون بشم . همسرش خانوم خوبیه ولی تا کجا ؟ نهایتا 3 ماه ته تهش 6 ماه تحملم کنه ، بعدش کلافه میشه و من اصلا دلم نمیخواد رابطم با برادرم و همسرش اینجوری بهم بخوره

از طرفی یکی دوماه دیگه خواستگارم که پارتنرم بوده داره میاد خونمون ، من اصلا دلم نمیخواد این اشفتگی هارو ببینه ، ازدواج مادرو بی سرپناهی منو ، همسر و پسر همسر هیز و چشم چرون مادرم و این دعواهای خانوادگی و خیلی چیزای دیگرو

از طرفی من اگه بخوام تو خونه بمونم هیچ امنیتی ندارم ، من میترسم صادقانه میترسم از پسر اون اقا حتی از خود اون اقا 

پس خواهش میکنم خواهش میکنم کامل شرایط کسیو به عنوان مشاور درک کنید و بعد طرفداری کسیو بکنید . منم دست بوس مادرمم دوستش دارم و براش احترام قائلم اما پدر و مادر بودن هیپوقت دلیل بر حق بودن کارا و رفتاراشون نیست

دقیقاشک دارم اصلا مشاور باشه وگرنه هیچ مشاوری اینقدر خام جواب نمیده واقعا شرایطت سخته ،واقعاامیدوارم ...

فداتشم عزیزم مرسی . فعلا که تو ماشین نشستم برادرم رفته تو دفتر پلیس+1 . نمیدونم چرا اومدیم اینجا اصلا 

خیلی چرت و پرت و خزعبل بود حرفات. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...