2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 80838 بازدید | 1144 پست

برو خونه داداشت تا کنکور

بشین بخون برا کنکور

خوابگاه بری،یجایی استخدام شی و کار کنی،دستت تو جیب خودت باشه راحتی دیگه.

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه🌱✨️

اون خونه ای که توش زندگی میکنید به نام کیه ؟ اگه مال پدر خدا بیامرزت باشه الان مال شماست ورثه به شما می رسد نه به پسر اون آقا 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی همه مادرت بی احترامی کردن راحت شدی دلت خنک شدددمن هیچوقت بدی مادرم جایی نمیگم که یه عده دهن گشاد ...

ول کنید تو رو خدا . الان وقت شماتت اسی نیست . شرایطش واقعا سخته 

حرف شما صحیحه حتی آدمای خوب هم گاهي اشتباه میکنن

بعصی اشتباهات جبران ناپدیرن ..اگر این آقا و پسرش بلایی سر این دختر بیارن چی ...دلش شوهر میخواد آقا یک خونه اجاره کنه زنش رو ببره خونه خودش .....نه اینکه یک دختر صعیف اواره خیابونا بشه

اره فردا میریم برا شکایت عصر به داداشم گفتم اومد اینجا دعوا راه انداخت فردام باهم میریم شکایت

چقدر ناراحت شدم از کار مامانت . تو رو خدا نذارید اون مردک مفت خور بیاد تو خونه پدر خدابیامرزتون . مامانا این روزا چشون شده . 

اسی همه مادرت بی احترامی کردن راحت شدی دلت خنک شدددمن هیچوقت بدی مادرم جایی نمیگم که یه عده دهن گشاد ...

دستشوییم میگیره توی هر بحثی یه نخاله پیدا میشه زر خوب بودن خودشو بزنه اونایی که ظاهر سازی می‌کنن خانواده شون از همه عملی تر و معتاد تر و کج و معوج ترن.

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

متوجه هستی مادر داره به خاطر یه لندهور دیگه با پسر جوونش دخترشو از خونه پدرش بیرون میکنه . 

اونوقت یکی از تاپیکام گفتم راضی نیستم همه ریختن رو سرم کاش بودن میدیدن این مرد چه داغونیه

اصلا مرده ب کنار پسرش نبایدبیاد

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

همیشه مشاورهاهم درست نمیگن خانم مشاور این روش شما کجاش عاقلانه است که انتخاب مادره یه انتخاب درسته ک ...

این نظرات بذاره براخانوادش. یاداون زنیکه وبرنامه احسان علیخانی افتادم ک زرمیزد پسره نابینارفته بود خاستگاری دختر سالم. احسان ازش پرسید گفت خودت دخترتون ب آدم نابینامیدی؟ دهنشوبست

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

دیوانه نباشیم بهتر نیست ؟

مادرش داره با یه مرد آشغال ازدواج می‌کنه که با پسر بیست سالش بیاد تو خونه ای که بابای این دختر سختی کشید و خرید 

بعد مادرش میگه تو باید از خونه بری،

احتمالا هم عقد نکنه صیغه کنه که حقوق‌ پدره قطع نشه 

مرده هم بخوره و بخوابه و مال پدر استارتر رو استفاده کنه و 

وای از این مادر ،من تو مدرسه دخترونه معلم هستم یک داستان هایی از مادر ها بوجود میاد و بچه ها برام میگن که متوجه شدم بعصی از مادرها دور از جون مادر استارتر و بقیه حیوون هم نیستن 

حیوون حداقل عاطفه مادری داره

پست تر از پست هستن،خود شیطان رجیم هستن ،هیچی نگم بهتره ،

مادرش باید با یک کردی ازدواج کنه که خونه بگیره و اینا برن خونه اون آقا زندگی کنن،دختر بنده خدا هم خودش تو خونه باباش بمونه تا ازدواج کنه یا کار کنه ،خونه رو به مامانش تحویل بده،

وقت گیر آوردی؟؟؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀