2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 67309 بازدید | 1079 پست

به نظرم باهاش رک صحبت کن منصرف بشه از این ازدواجیا حداقل از اوردن پسر به خونه  بگو فکر اینده رو هم میکنی منم انسانم یا نه با اقوام خاله عمه پدربزرگ که راحتی بخواه صحبت کنن چون واقعا کار درستی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز به ثابت کردن خودم ندارم تاپیکای قبلیمم هست . حالا شما اگه باور نمیکنی نکن عزیزم . درهرحال ممنون ...

عزیزم تو هر مرحله ای هستی 

منو در جریان بزار 

بازن داداشت باهم یه دعایی چیزی بگیرین به خوردش بدین 

از چشم هم بیفتن

و یا برای سرد شدنشون 

دعا تو ترشی بخونید 

الان فصل ترشیه

یه جوری که اسم هم رو میشنون حالشون بد بشه

یه تاپیک در این باره بزن 

یه افرادی بیان راهنماییت کنن

اخه اونام زن و شوهر جوونن بعد میخوان بچه دار شن خودشون کلی خرج دارن اونوقت منم برم اضافه شم خیلی بد ...

با اینکه اون خونه خونه توم هست و نباید بری 

ولی اگر کنکوری هستی برو خونه داداشت تا وقت کنکور همش درس بخون بعد از اونم میری دانشگاه 

داداشم نیاز به تحریک نداره فقط کافیه این قضیه رو بفهمه میره اول اون پدر و پسرو اتیش میزنه بعدم میاد ...

تو فعلا حقوقو بگیر اول 

یچیزی داشته باشی بتونی خرج خودتو این چندماه تا کنکورت خونه داداشت بدی که حس نکنی سرباری 

اونوقت یکی از تاپیکام گفتم راضی نیستم همه ریختن رو سرم کاش بودن میدیدن این مرد چه داغونیه

یعنی مرده خونه نداره؟؟؟؟ میخواد داماد سرخونه بشه بیاد خونه مامانت ؟؟؟!!! جلل الخالق اینجوریشو ندیده بودیم مرده بیاد سر خونه زندگیِ زنه :/// 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

است برسد وصیت نامه را بخونید ما یه فامیل داشتیم وصیت کرده بود اگه خانمش به پای بچه ها موند خونه براخودش باشه ولی اگه شوهر مرد هیچی بهش ندن آخرش خانمش ازدواج کرد هیچی بهش ندادن آوارش کردن

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

چقدر نامرده مامانت 

اوا برو به قفل بگیر برای اتاقت بعدم اصلا خجالت نکش خونه مقاله خورده راحت باش زنیکه پررو خیر نبینه از شوهرش 

بعدم اینکه حقوقتو جدا کن بعد برو پیگیر شو بپرس چون اگه بدونن متاهلم صیغه ای احتمالا حقوق باباتون قطع کنن برای مامانت اینطوری تهدیدش کن