2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 80161 بازدید | 1143 پست
تا یکی دوماه دیگه میاد . نمیخوام بگم زود بیا حساس شه که چرا عجله دارم

فقط بگو مادرم میخواد ازدواج کنه نمیخوام با ناپدری تو یک خونه زندگی کنم.

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سهمیه استفاده نمیکنم ابجی .

اشتباه میکنی حقته اینهمه سال سایه پدر بالاسرت نبوده واسه این کشور شهید شده حقی هست که خود دولت بهتون داده و کاملا حلاله. ول کن حرفای توی مجازی و دیگران رو . من سهمیه نداشتم ولی اینو حق فرزندان شهدا میدونم

اشتباه میکنی حقته اینهمه سال سایه پدر بالاسرت نبوده واسه این کشور شهید شده حقی هست که خود دولت بهتون ...

نه راستش من حق خودم نمیدونم دلم میخواد عادلانه کنکور بدم این بحث اینده ی همه ی هم سن و سالامه دلم نمیخواد نامردانه بگیرم ازشون

چی بگم والا اون بیچاره ام شبانه روز کار میکنه بخاطر من نمیخوام بیشتر تحت فشار بزارمش

چه ربطی به کارش داره؟

فقط عقد دائم بخونید و درخواست وام ازدواج بدید بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان گویا میدن بهتون

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

زیربار نمیره هرچی بهش گفتم فقط نفرینم کرد گفت تو میخوای من تو تنهایی بمیرم از قصد میگی شوهر نکن

بگو شوهر کن ولی با کسی که باری از روی دوشت برداره نه کسی که بیاد آوار بشه روی سرمون

کاربری دسته منو خواهرمه
نه راستش من حق خودم نمیدونم دلم میخواد عادلانه کنکور بدم این بحث اینده ی همه ی هم سن و سالامه دلم نم ...

کاملا عادلانه است هرکی شرایطی داره خیلیا با محبت و حمایت های پدرشون رشد میکنن و پدرشون میدوئه این کلاس اون کلاس براشون. شما تنها بودید این مدت و شهادتش برای کشورش بوده کاملا حق هست و حلال . اشتباه میکنی استفاده نکنی از حقت 

کاملا عادلانه است هرکی شرایطی داره خیلیا با محبت و حمایت های پدرشون رشد میکنن و پدرشون میدوئه این کل ...

چی بگم والا حالا تا کنکور خیلی مونده فعلا دغدغم همین سقف بالای سره