2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 29713 بازدید | 661 پست

بمیرم برات

منم شرایطم تقریبا مشابه توهستش

یه خانمه بود پسر بزرگ داشت میخواست زن بابام بشه به پدرم پیشنهاد دادبین منو پسرش صیغه خواهربرادری بخونن که حتی درستم نیس

انقد گریه کردم بقیه رو واسطه کردم که بابام بیخیالش شد

اما الان با یکی دیگ بابام میخوادازدواج میکنه منم پشت کنکوریم درس دارم توخونه آدم حساب نمیکنه منودیگ از همین الانم خانمه دلش میخواد منو از خونه بیرون بندازه

همش از خوبیای ازدواج میگه 

تازه ملکه دستور داده روزایی که از باشگاه میاد خسته س(هرروز باشگاه میره)من غذا واسش درست کنم

اولا بگو اون پسرشو نباید بیاره دوما..اگه در توانته یه اتاق بگیر نزدیک داداشت برا خودت ولی نرو خونه داداشت ب هیچ وجه

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا وصیت بیشتر از یک سوم اموال نمیشه بخشید فکرکنم

ما بقیش باید طبق قانون ارث تقسیم شه برو ارثتو بگیر حداقل 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

مرسییییییی :) واقعا ممنونم بابت این پیامت

خواهش میکنم موفق باشی 

یادم رفت بقیشو بنویسم‌

♦️♦️♦️ لیست کارهایی [[ اون کارای مهم و اساسی " نه کارای روزمره " ]] که نباید در روز نحس انجام داد : تمام ساعات شبانه روز در شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ ،،،، و ساعت نحس اکبر در همه ی روزها ( تو گوگل هست در این ساعت از انجام یک کار مهم و اساسی پرهیز شود :  برعکسش ساعت سعد اکبر هست که توصیه شده اگر میخوایید در یک کاری موفق بشید اونو در ساعت سعد اکبر انجام بدید به شرط اینکه به روز نحس نیوفتاده باشه " ینی شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ ) : ♦️♦️♦️ لیست کارهای ممنوعه : خواندن خطبه ی عقد [ چه صیغه ی محرمیت باشه چه صیغه ی عقد دائم { روزی که بار اول بله میدی } ( روز خواستگاری ، روز جشن نامزدی ، روز بله برون ، روز جشن عروسی : اینا مهم نیست هر چند یه عده همینارم مراعات میکنن ) فقط روزی که عاقد خطبه ی عقد میخونه برای بار اول [ یه کاربری تو زندگیش دائم مشاجرات و دردسر و مشکلات بود بهش گفتم تاریخ عقدت رو میگی گفت دیدم تو روز نحس نبوده بهش گفتم قبلاً صیغه ی محرمیت هم خونده بودین گفت آره تاریخشو گفت دیدم تو روز ۲۹ ماه رجب بوده ( روز نحس : ینی یکی از روزهای محاقِ ماه ) ،،، نامگذاری خانگی روی نوزاد ( یا تغییر نام برای خود یا دیگری ) ،،، سفر ( مگر ضرورت باشه مثلاً سفر مأموریتی که قبلش صدقه میندازیم ) ،،، ختنه ،،، حجامت ،،، اقدام برای بچه دار شدن ( تشکیل نطفه ) ،،، گذاشتن سنگ بنای یک کار مهم ،،، قولنامه کردن مال غیر منقول و منقول مثل ماشین و طلا و جنس گرون ( ینی جنسی که براش فاکتور صادر میکنن مثلا جهیزیه ) ،،، استخاره ی حضوری یا آنلاین به قرآن ،،، شروع ختم و چله ی قرآنی و ادعیه ی سرعی برای حوائج مختلف ،،، شروع کسب و کار و افتتاح محل کسب ( دیدی مثلاً ۲ تا مغازه پیش هم صنف شبیه هم بعد یکیش همیشه مشتری داره یکیش کم مشتری داره مطمئناً اولی دانسته یا ندانسته مغازشو تو روز سعد و ساعت سعد باز کرده ) ،،، روز صدور شناسنامه برای نوزاد یا فرد بزرگ ،،، شروع تدریس ،،، 

به مادرت بگو شوهر کن ولی به یکی که تو بری تو خونش و راحت زندگی کنی نه اینکه اون بیاد سربار بشه خرجشم شما بدید و شما آواره بشید،بگو اینجور مردا میان مفت خوری کم کم رو مخ زن کار میکنن خونه رو از چنگش در میارن زندایی منم همین شد بعد فوت داییم  ازدواج کرد مرده خونه رو به بهانه ای مجبورش کرد بفروشه والان با سه تا بچه مستاجرن،مرده ام مفت خوره طلاقشم نمیده

این نیز بگذرد...

وای وای اینجور ادمارو باید جرررر داد

اره انقدر حرص میخورم درگیر رفتارشم که اصلا تمرکز رو از دست دادم تو درس

هنوز که عقدش نکرده خداکنه کنسل بشه اگه زنش شد میخوام صب تا شب کتابخونه برم ریختشو نبینم

اونوقت یکی از تاپیکام گفتم راضی نیستم همه ریختن رو سرم کاش بودن میدیدن این مرد چه داغونیه

بگو به اون پسر بگو نیاد اینجا دختر هست زشته 

من هیچ جا نمیرم 

ناراحای به اون آقا بگو برات خونه بگیره

نه از طرف پدری ک اصلا نمیدونم کجان . مادری هم یه خاله و دایی دارم که ایران نیستن

خب عزیزم تنها راهت همون خونه داداشته باید بری اونجا و به کشت درس بخونی که این یعنی پارتنر و دوست و همه کنسل بعد یه سال بری دانشگاه 

راه دوم این که اگه پارتنرت واقعا ادم درستیه بگو بیاد خواستگاریت وقتی رفتی خونه خودت دوباره ادامه تحصیل بده

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔