2777
2789

حتی یکی.....

تو خونه همه تکالیفشو خودش مینویسه بعد من چک میکنم 

اگر بلد نبود که نمیتونس حتی تکالیفش هم بنویسه! 

روز قبلش هم از ظهر تمرین کردیم و پونصد بار امتحان گرفتم یه غلط هم نداشته! 

تو خونه بقیه درس ها رو هم میپرسم مثل بلبل جواب میده 

ولی معلم میگه تو کلاس درس جواب نمی‌ده عملکرد بسیار ضعیفی داره! 

کلاس چهارمه 

بنظرتون چرا ؟ 

مشکل چیه؟ 

حتی امتحان کتبی علوم هم نصف سوالات رو جواب نداده درصورتی که همش بلد بوده 😭

از ظهر تالا عصبانی هسم و فقط شور میزنم وقتی هم میپرسم چرا؟؟؟؟؟؟ جواب نمی‌ده فقط سکوت

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش فشار نیارین اروم صحبت کنین باهاش سالای قبل اینجوری نبود؟

همش خیلی خوب بوده تو کارنامه سال های قبل

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

میشه مشکلش عدم تمرکز باشه ؟ و استرس 

آیا دارویی چیزی هست؟ کسی تجربه ای داره ؟

یا عدم تمرکز داره یا استرس

خودمم نظرم همینه 

دارویی چیزی هست؟ 

کجا باید ببرمش؟ مشاور یا روانپزشک اطفال؟

خودمم نظرم همینه دارویی چیزی هست؟ کجا باید ببرمش؟ مشاور یا روانپزشک اطفال؟

پسر من قبل کلاس اول تمرکزش ضعیف بود رفت پیش روانشناسی ک تو مدرسه بود گفت باید کلاسی بره ک شاگرد کم باشه الان پسرم کلاس هشتم هست خوب شده خیلی

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

ترس داره از جمع و جو کلاس وقتی دارین توی خونه ازش امتحان میگیرین یه صندلی بزارین جو اتاق رو مثل مدرسه کنید و ازش امتحان بگیرین وقتی درسی رو میپرسید شما و شوهرتون چند بار روبه روش بشینین که براتون توضیح بده تا اعتماد به نفسش بیاد بالا