2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 38770 بازدید | 773 پست

بنظرم بهتره از صب زود تا عصر اینا ساعت ۸ اینا بری کتابخونه درس بخونی فقط شب خونه باشی ک اونم ۸ ماه اینا بمون خونه داداشت بعدشم ایشالا ک دانشگاه قبول میشی میری خوابگاه اینا میمونی همراه دانشگاه کار هم میکنی خودت واسه خودت مستقل میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم مرسی بابت حرفای قشنگت :)

خواهش جانم 💖

پایداری باشی گل🌹💕✨

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

عجب مادر بیشعور و هولی داری.

چه سلیطه هایی مادر میشن

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
داره فکر کنی؟ یعنی تو نمیدونی شغل پدرت چی بوده،؟ حقوق میگرفته یا نه؟ عجیب نبست!!!!!:میخوای یعنی حقوق ...

نه منظورم اینه که فکر کنم حقوقو میدن به مامانم . تاحالا نذاشته تو این چیزا دخالت کنم مثل حقوق و ... برا همین نمیدونم

اخه میترسم دستمم به جایی بند نباشه :)