2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 46384 بازدید | 834 پست
نه از بابام رسیده بهش ، بابام تو وصیتش گفته بود خونه برا مامانم شه

اشتباه پدرتون بوده دیگه!

کاریش هم نمیشه کرد

کاش با برادرت صحبت کنی آخه این چه کاریه مامانت میکنه؟!

میخواد بچه خودشو آواره کنه که بچه یکی دیگه خونه دار بشه؟!!!

واقعا آدم تعجب میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرسیدم پدرت حقوق نداره؟ اگر داره جداکن حق تو از حقوقش قانونی

داره فکر کنم ولی نمیدونم بای چطور جدا کنم . بعدم اگه جدا کنم فقط خرج خورد و خوراکم درمیاد اونم به زور ، کجا برم بمونم اخه با اون پول بهم یه اتاق 2 متریم نمیدن

چ مامان گندی داره میخواد شوهر کنه مرد و پسر ۱۹ ساله ش بیاره اینجا دختر خودش بیرون می‌کنه ؟..ینی نمید ...

زیربار نمیره هرچی بهش گفتم فقط نفرینم کرد گفت تو میخوای من تو تنهایی بمیرم از قصد میگی شوهر نکن

داداشت نظری نداره؟ الان تو باید فقط ب فکر درس خوندت باشی فک نکنم اون خونه هم از این. ب بعد محیط مناس ...

داداشم با مامانم قهره بخاطر ازدواج کردن مامانم ، دلم نمیخواد سربار داداش و زن داداشم شم 

مامانمه دیگه ! الهی خدا ازش نگذره من حالم داره ازش بهم میخوره هرچیم بهش میگم این ادم مناسب نیست میگه ...

بگو از تنهایی بمیری بهتره تا گرفتارکنی خودتو مردک خر چی داره پسر۲۰ساله بیاره تو خونه 

بگو اون تورو نمیخواد فقط اموالتو میخواد 

خوبه خداروشکر وضعش . رسیده بود اون تایم بچه بودم مامانم برام با پوله طلا خرید ، بعدم برا اینکه ماشین ...

این جانم... کاش با یه وکیل صحبت کنی ببینی میتونی پیگیر ارثیه ات بشی یا نه

من جای زن داداشت بودم میگفتم یه طبقه تو ساختمونمون بخریم تو بشینی اونجا استفاده کنی

طبقه جدا هم باشه راحته کسی به کسی کار نداره

برادر و زن برادر هروی باشه از ناپدری و پسرش بهتره

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

اشتباه پدرتون بوده دیگه!کاریش هم نمیشه کردکاش با برادرت صحبت کنی آخه این چه کاریه مامانت میکنه؟!میخو ...

هعی چی بگم . برا ماهم پول گذاشته بود ولی مامانم وقتی بچه بودم با پولایی که بهم قرار بود برسه طلا خرید بعدم برا خرید ماشین بدون اجازم طلاهامو فروخت :) هیچی ندارم الان :)
به داداشم بگم میگه بیا خونه ما ولی دوست ندارم سر بارشون شم ، زن و شوهر جوونن گناه داره زن داداشم