2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 45534 بازدید | 833 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ببخشید درمورد مادرت اینو میگم ولی چرا بعضی مادرا اینقدر بدجنسن به خاطر خوشی خودش دخترشو میخواد ...

منم متاسفم براش 

میگه کاش اجاقم کور بود تورو خدا نمیداد بهم بعد میگه خاک بر سر اونایی که نازاعن و بچه میخواد دلشون :)

منم متاسفم براش میگه کاش اجاقم کور بود تورو خدا نمیداد بهم بعد میگه خاک بر سر اونایی که نازاعن و بچه ...

آخه امسال برات سرنوشت سازه سالی که کنکور داری انشاله خدا برات بسازه عزیزم خیلی ناراحت شدم 

نریا از جات تکون نخور اون مرده بره خونه بگیره مامانتم ببره چقد رو داره طرف ک پاشه بیاد پسرشم بیاره ا ...

منم نمیخوام برم اصلا جایی ندارم که برم ولی از قصد اینجوری میکنه من خودم پاشم برم :) کاش واقعا نفرینش بگیره بمیرم راحت شم

پسره ام خیلی هیزه خیلی زیاد . میترسم از پسره اتاقمم قفلش کلید نداره 

برادرت وضع مالیش چطوره ؟ برات ارث رسیده؟

خوبه خداروشکر وضعش . رسیده بود اون تایم بچه بودم مامانم برام با پوله طلا خرید ، بعدم برا اینکه ماشین بخره بدون اجازه من همه ی طلاهارو فروخت :) الان هیچی ندارم هیچیه هیچی