2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 91487 بازدید | 1196 پست
عزیزم دایی پدربزرگی عمویی برادری کسی نیست که با مادرت صحبت کنه که با این مرده ازدواج نکنه و تو رو آل ...

خانواده ی پدری که اصلا نمیدونم کی ان و کجان . همون 16 سال پیش مثل اینکه قطع ارتباط کردن

از طرف مادریم که خاله و دایی دارم فقط ، که ایران نیستن .همون 6 ماه پیش زنگ زدیم بهشون گفتیم با مامانم حرف بزنید نزدیک 2 ماه اونا رو مخش رفتن ولی مامانم زیربار نرفت . اخرم همه ولش کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر عکس بقیه من میگم حالا ک اومدن اونا حتمی هست چه بمونی چه بری ،ب نظرم برو و مطمینم داداشت حمایت می‌کنه ازت یک سال درس بخون خونه اش البته کمک کن به زنداداشت و..برو دانشگاه همراه با خوابگاه داشته باشه و درس بخون و مستقل شو

با وجود اون دوتا نره خر درس و زندگی و حتی به حموم و خواب برات میشه معضل خدا ناکرده تعرضی چیزی بشه 

با این مادری که داری میگه چشم به پدر و پسر هم داری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بزار ازدواج کنه خودش سرش میخوره به سنگ حالا برادرت هواتو داره بنیاد شهید برات کاری میکنه شاید اونا ...

اره دیگه ولش کردیم اگه نمیخواست منو اواره کنه بازم کاریش نداشتیم

نه بنیاد شهید و ... نه 

نه از سهمیه استفاده میکنم نه از این امتیازات ، برادرمم همین بود ترجیح میدم خودم مشکلمو حل کنم

منم متاسفم براش میگه کاش اجاقم کور بود تورو خدا نمیداد بهم بعد میگه خاک بر سر اونایی که نازاعن و بچه ...

عزیزم ولش کن اصلا هم احساس گناه نکن اون خونه ارث تو هم هست حقوق بابات هم ارث تو هست بگو سهم رو میگیرم نره خر مردم رو بیار تو خونه ات .از من به تو نصیحت اگر امروز دلت برای مامانت بسوزه فردا روزی هزار بار به خودت لعنت میفرستی.کافیه ی بار پسرهای اون مرد بهت دست درازی کنن بخدا هیچ کس به اونا هیچی نمیگه همه میان سراغ تو.برو سراغ زندگیت ببخشید اینو میگم مامانت ی زن بی عقل.ی رسته عالی درس بخون خودت زندگیت رو بساز

بر عکس بقیه من میگم حالا ک اومدن اونا حتمی هست چه بمونی چه بری ،ب نظرم برو و مطمینم داداشت حمایت می‌ ...

الان که منتظرم برادرم اماده شه برای شکایت و پیگیری بریم . بعدش میبرتم خونه ی خودمون برای در اتاقم قفل ضدسرقت میزنه که باز نشه . بعد گفت میرم سراغ اون پدر و پسر نمیزارم بیان . ولی اگه اومدن اتاقم قفل خوب داشته باشه

اگه اومدن میرم خوابگاه نهایتا تا حقوقا جدا شه داداشم یکی دوماه خرج خوابگاهو میده ، اونجا میمونم نمیرم خونشون دوست ندارم اویزون زندگیشون باشم

بعدش که حقوق جدا شد بدهیمو به داداشم میدم و تو خوابگاه میمونم ، از صبح که میرم کتابخونه اخرم میرم خوابگاه . تا وقتی کنکور بدم و ..

عزیزم ولش کن اصلا هم احساس گناه نکن اون خونه ارث تو هم هست حقوق بابات هم ارث تو هست بگو سهم رو میگیر ...

عزیزم ممنون . امروز میرریم با داداشم برای شکایت انشاءلله خدا کمکمون کنه . برامون دعا کنید لطفاااا

باید میزد تو دهن مامانت دندوناش می‌ریخت تو خلقش خفه می شد زنیکه بیشرف اشغال اگه فیک نیستی تاپیک و به ...

چقدر بی ادبی تو

شانزده ساله اون زن داره بدون همسر بچه هاشو بزرگ می‌کنه

الآنم داره اردواج می‌کنه 

چرا هرچی دم دهنتون میاد به زبون میارید

اون دنیا و این دنیا بابت حرف زشتت کارما پس میدی 

آدم به این راحتی پشت سر مردم حرف باید بزنه؟

برچسب بچسبونه؟

همون بیلبیلکم بعید میدونم داشته باشه مرتیکه

عزیزم چرا فکر می‌کنی همه مردان باید فقطپول داشته باشن تا مرد خوبی باشن

شاید اخلاق داره مرده

پولشو بخاطر مهر دادن به همسر قبلیش از دست داده

یه شغل شریف داره

خوب توله چیه الان خوبه کسی به تو و داشت بگه توله 

فرزند داره 

یک فرزند داره 

ان شاالله میاد پناه تو و مادرت میشه چه عیب داره

عزیزم ممنون . امروز میرریم با داداشم برای شکایت انشاءلله خدا کمکمون کنه . برامون دعا کنید لطفاااا

حتما کمکت میکنه ما هم برات دعا می‌کنیم.مشخصه دختر خوبی هستی نترس نگران نشو به هیچ وجه هم عذاب وجدان نگیر.تو بهترین و درست ترین راه رو انتخاب کردی.اکر تو اون خونه با مرد و‌پسر غریبه بهت آسیب برسه بخدا همه تورو مقصر میکنن

عزیزم چرا فکر می‌کنی همه مردان باید فقطپول داشته باشن تا مرد خوبی باشنشاید اخلاق داره مردهپولشو بخاط ...

لابد خودتم همچین مادری میشی.لطفا راهنمایی اشتباه نکن ی دختر نوجوان رو.اره مردی که لا دوتا پسر نره خر هیچی نداره و‌دنبال زن گرفتن هم هست ایراد توکارشه.به فرض هم که حرف شما درست و داده باشه برا مهریه باز هم این نرد لایق نیست چون واقعا کم عقله.و خودش نمیدونه زنی که داره مبگیره دختر نوجوان تو خونه داره؟؟؟؟شما لطفا نظر نده