2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 31717 بازدید | 670 پست
شکایت میکنم ازش الان زنگ زدم به داداشم

اره

با زن داداشت رفیق شو

که به داداشت چیزی نگه

دوتایی برید شکایت از چنگش دربیارید 

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سر مامانت که حاضره بچه خودش اونم دختر آواره بشه و ی پسر گنده که از تخم و ترکه غریبه هاست رو راه بده 

این مادر نیست کلمه مادر خیلی مقدسه حیف مادر گفتن به این زن 

پس فردا هم همون پسر هیز راه به راه دختر میاره تو خونه بشین و تماشا کن 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
اره به نام مادرمه6 ماه داداشم هرکار کرد راضی نشد مامانم ، حتی خاله و داییمم حرف زدن باهاش ولی حریفش ...

خونه پدریتو برای یه ساعت هم ترک نکن.اگه از پدرت حقوق هست حالا که سنت قانونی شده جدا کن.این مرد مفت خور مامانت بی پول بشه ولش می کنه.به داداشتم یگو که مامانت رو بترسونه و بگه نسبت به خواهرم دست از پا نکنین خودت و اون دو تا الدنگ..اگه داداشت پشتت باشه مامانت می ترسه.احترام زن داداش هم داشته باش که اونم هواتو داشته باشه.وسایلتم جمع وجور کن و مثل یه دختر ناز بشین سر درست.هممون روزای سخت داریم تموم میشن عزیزم

خاک بر سر مامانت که حاضره بچه خودش اونم دختر آواره بشه و ی پسر گنده که از تخم و ترکه غریبه هاست رو ر ...

همین الانش از کنار پسره نمیشه رد شد از بس بوس سیگار میده اصلا نمیدونم بوی سیگاره یا چه کوفت دیگه ای

انقدرم هیزه ادم میترسه از چشاش حرومزادگی میباره

سند خونه به نامش نباشه یعنی چسم دستش نمیدن به وصیت کاری ندارن فقط سند باید به نام باشه همین 

ماشین هم بگو با پول های من خریدی بده بهم رو اونم شکایت کن بگو خیانت در امانت کرده 

وقتی اون داره عوضی بازی درمیاره توام با قانون حالشو بگی 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
بقیه گفتن اگه ازدواج کنه حقوق بابام براش قطع میشه که

اره قطع میشه و به تو که مجردی میرسه 

تازه الانم نصف حقوق بابات برای تو میتونی اقدام کنی 

سند خونه به نامش نباشه یعنی چسم دستش نمیدن به وصیت کاری ندارن فقط سند باید به نام باشه همین ماشین هم ...

خونه که به نامشه . حالا به داداشم زنگ زدم  داره میاد هرچی اون بگه انجام میدم ، به احتمال زیاد خودش پیگیر باشه برا شکایت فقط میترسم بیاد شر راه بیفته داداشم عصبیه خیلی

اونوقت یکی از تاپیکام گفتم راضی نیستم همه ریختن رو سرم کاش بودن میدیدن این مرد چه داغونیه

خوشگل من اسکان مطالعاتی بگیر شب هم برو خونه داداشت یا هم برگرد خونه خودتون اینجوری که معلومه مادرتون میخواد بری شما.....واقعا عجیبه داداش و زن داداشت چطورن خوبن؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته