2777
2789
عنوان

خانما این روغن و چیکار کنم

167 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان 

صبحتون بخیر و اوقاتتون به کام 

دوستانِ جان 

من دیروز حدود یکونیم بطری روغن سرخ کردنی ریختم تو قابلمه و یه عالمه هویج خلالی توشون سرخ کردم 

حالا روغن مونده رو چیکار کنم؟

اگه توی غذا استفاده کنم بو نمیگیره ؟

یا بندازم بره ؟

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

وظیفه مادر خونه اینه غذای سالم به خانواده بده ،هویج رو سرخ کردی!!!

روغن رو بریز دور

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هویج خلالی واسه چی سرخ کردید

واسه هویج پلو عزیزم 

البته مدل من ممکنه کمی فرق داشته باشه ، هویج با کشمش قاطی میشه و لایه لایه با برنج دم کشیده میشه 

وظیفه مادر خونه اینه غذای سالم به خانواده بده ،هویج رو سرخ کردی!!!روغن رو بریز دور

هویج واسه هویج پلوعه دوست عزیز باید سرخ شه 

واسه هویج پلو عزیزم البته مدل من ممکنه کمی فرق داشته باشه ، هویج با کشمش قاطی میشه و لایه لایه با بر ...

این همه روغن رو برا هویج ریختی؟؟؟

تو باقیمانده روغن ها پیاز داغ بگیر برا تو یخچال. دیگه زیاد اومد بریز دور بره

این همه روغن رو برا هویج ریختی؟؟؟تو باقیمانده روغن ها پیاز داغ بگیر برا تو یخچال. دیگه زیاد اومد بری ...

اره هویج زیاد بود 

هر جور فکر میکنم استفاده ای نمیشه ازش کرد اهل پیاز سرخ کردنم نیستم 

فکر کنم بندازم بره بهتر باشه کاریش نمیشه کرد

اره هویج زیاد بود هر جور فکر میکنم استفاده ای نمیشه ازش کرد اهل پیاز سرخ کردنم نیستم فکر کنم بندازم ...

اره دیگه اگه پیاز داغ نمی گیری باید بریزی دور. حالا من پیاز داغ زیاد می گیرم

اول کار اشتباهی مواد سرخ شده رو نگه داشتن چون روغن مضر هست سرخ کنی نگه داری بدتر

بعدم اون روغن سم خالصه دوباره نریز تو غذا

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹