2777
2789
عنوان

خوشبحالتون که مهریه بالا دارید

726 بازدید | 49 پست

ارزش و احترام دارید تقی ب توقی بخوره میتونید با مهریه خوشبخت زندگی کنید شوهرتون نمیتونه غلطی بکنه مهریه من ۵۰ تومنه حتی دلم نمیاد فحش بدم اقامو واس این مهریه ایی ک واسم گذاشت از دست شوهرم ذله شدم دیدم تو اینستاش دخترخاله اشو سرچ کرده بود چند سال پیش هم بهم خیانت جنسی کرد و با همه اکساش چت کرده بود کاش میشد از شرش راحت بشم کاش میشد منم شوهری داشتم که دوستم داشت کاش

عزیزجان این مشکل شوهرته ن مهریه!

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا کسایی که مهریه شون پایینه میتونن شوهرشونو به خاطر مهریه بندازن زندان اما اونایی که مهریه بالا دارن نه نهایت کسایی که مهریه شون کمتره راحت تر میتونن حق شونو بگیرن

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂