2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه اصن مرتب نمیرم هروقت خواستم برسم ی چیزی شده وقفه افتاده بینش

خودت باید بهش نظم بدی و پشتکار داشته باشی 

پاییز را دیدی آنهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند...

میگم از دیشب بیدارم خوابم بهم ریخته ، الان این شرایط ربطی به علاقه نداره ها

این جدا ولی گفتید بعضی وقتا هم شرایطی پیش میاد که نتونی بری

ولی اگر بخوای هر اتفاقی هم بیوفته اول باشگاه و میری

الان خود من در روز ۴ ساعت میخوابم و کارهای روز مره خودم بگم اگر کسی جای من باشه اصلا قید باشگاه رفتن و میزنه  ولی الان دارم میرم پیاده روی بعدش باشگاه 

کار بیرون هم انجام میدم یعنی ۲ جا  شاغل هستم یه پسر دارم که روزی فقط ۴ تا ۶ بار میبرم و میارمش مدرسه و باشگاه و کلاس متفرقه کار خونه صفر تا صدش با خودما از ۵ و نیم صبح تا ۱ و نیم شب سر پا هستم

در طول ماه چند بار دکتر های راه دور میرم چون هم خودم تحت نظر دکتر هستم هم پسرم ولی باشگاه خودم و پسرم اصلا رد نمیشه و باید بریم

بعضی وقتا کارهای اداری شوهرم هم با منه

مهمونی هم میرم مهمون داریم هم میکنم

این جدا ولی گفتید بعضی وقتا هم شرایطی پیش میاد که نتونی بریولی اگر بخوای هر اتفاقی هم بیوفته اول باش ...

چه پر انرژی شما ، مخصوصا اینکه دو جا کار میکنی ، ولی آدما با هم فرق دارن هر کسی در حد توان خودش ، منم خوابم به هم بریزه و شب بیدار باشم دیگه فرداش به هیچ کارم نمیرسم 

چه پر انرژی شما ، مخصوصا اینکه دو جا کار میکنی ، ولی آدما با هم فرق دارن هر کسی در حد توان خودش ، من ...

این حالا بخشی از روزمره من هست

کارهایی هم هست که حالا آدم هر روز انجام نمیده ماهی یکی دوبار و کارهای غیر قابل پیش‌بینی شده