2777
2789
عنوان

خوشبحالتون که مهریه بالا دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 49 پست
مگه میشه گرفت من الان پونصد سکه مهریه ام چه فایده ای داره

چه ۵۰ تا چه ۵۰۰ سالی یه دونه  اونم نهایتش ۳۰ تا گیرت بیاد یا نه بستگی داره دو طرف چند سال عمر کنن

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

مشکل شما همسرت نه مهریه من خود مهریه ام بالا علاوه بر سکه شش دنگ هم خونه اسمم ولی میگم که خوشبختی ربطی به مهریه نداره فقط به شخصیت و شعور طرف مقابل ربط داره

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چیکار به مهریه داری عمرت ارامش روانت خیلی ارزشمند تر از دوقرونه دوهزارع شوهره ی شغلی پیدا کن جدا شو اگه پول و سرمایه نداری خونه اجاره کنی مستقل زندگی کنی فعلا با خانوادت زندگی کن تا پول پس انداز کنی بهتر از زندگی با همچین کفتاریه

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

عزیزم الان قانون جدید اومده چه 100 تا سکه چه 10000 تا سکهکلا 15 تاشو میتونه بده

واقعا‌ندارن که بدن کاش دخترامون به جای مهریه بالا موقع عقد حواسشون به حقوق دیگه من مثل حق تحصیل مسکن کار اینجور جمع میکردن بیشتر به دردشون میخوره

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

مهریه ندارم

و هیچکدوم از مشکلاتی که گفتین و هم ندارم

مهریه ربطی به تعهد و اخلاق نداره

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

عزیزم فکر نکنم به مهریه ربطی داشته باشه شوهر شما مشکل داره وگرنه هستن زنای که مهریه بالا دارن بازم همچین مشکلاتی دارن یا من خودم مهریم کمه ۱۴ سکه و ۱۰۰ میلیون پول واسه سال ۹۶ البته شوهرم هم دادن این مهریه براش هیچ به حساب میاد به راحتی می تونه بده ولی شکر خدا مرد خوبیه جز سردی احساسات و جنسی مشکل دیگه ای نداره 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
با چه پشتوانه ای ازدواج کردی؟؟؟حتی اروپا امریکا تصنیف اموال دارن شما نداری؟؟؟

نه تنصیف اموال امضا کردیم نه چیزی ولی الان نصف دارایی همسرم با رضایت خودش به اسمم سند خورده

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"