2777
2789
هربار میایم خونشون منت غذاشونو میذاره شوهرم زیاد نمیادها بیاد هم اخلاق مادرمو میدونه شام ناهار نمی م ...

وقتی اوضاع اینه هفته ای یکبار درحد یکی دوساعت برو وبیا..چیزی هم‌نخور

پارسا پسرمامان😍
شوهرت میدونه میاری؟

اره اونم دیگه خونشون غذانمیخوره میگه سرکوفتشو بعدا به تومیزنن

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اوضاع اینه هفته ای یکبار درحد یکی دوساعت برو وبیا..چیزی هم‌نخور

ماه به ماه هم نرم خونشون دوساعت برم خونشون تحمل نمیکنه

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ولش کن خانواده ت سالم نیستن تو به خودت نگیر 🥺🥺🥺💔💔💔

به قول خواهرم هرکس بیادخونه خانوادمون دیوونه میشه خونمون بادیوونه خونه فرقی نداره همه بیماری اعصاب روان

اخه من میخوام اگه خدا بخواد سزارین بشم میگن ده روز اول با جای بخیه سخته

اگه مامانت خودش داوطلبانه برای زایمانت اومد پیشت  که هیچ..اگر دیدی میخواد منت بذاره وبدخلقی کنه..یه کارگر کمکی بگیر.روزی چند ساعت بیادفوقش ده روزه..بعدش سرپا میشی..یه املت میتونی واسه خودتون بپزی

پارسا پسرمامان😍
به قول خواهرم هرکس بیادخونه خانوادمون دیوونه میشه خونمون بادیوونه خونه فرقی نداره همه بیماری اعصاب ر ...

عزیزم میفهمم منم مامانم بدتر از مامان توعه هنوز ازدواج نکردم نمیدونم چی بخواد بشه من یکساعتم پیشش دووم نمیارم ... 😅🥲 خدا شوهرت رو برات نگه داره الهی 🧿🧿❤️❤️💜💜

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

اره اونم دیگه خونشون غذانمیخوره میگه سرکوفتشو بعدا به تومیزنن

نرووو اقااا براچی میری من حرصم گرفت جایی تو بشین خونت نون خالیتو بخور ولی پلو خونه اونارو نه زایمان غداتو از الا بپز بزار فریز قورمه قیمه جوجه مزه دار کن کباب تابه ای ده روزم شوهرت پیشت هست حموم خودت ببر زیاد سخت نیست ی پتو بنداز زمین بچه رو بخوابون روش گرمی ابم با پشت دست امتحان کن بچتو بشور منت نکش

اسی وقتی میبینه اینطوری هست نرو، تنها توو خونه بمونه 

من جای تو باشم، اسنپ میگیرم میرم خونه خودم. نمیتونه بمون تا شوهرت بیاد و بدون حتی یک لقمه غذا خودن برگرد خونه ت 

نرو خونه مامانت و هیچ مواد غذایی هم نبر 

سیسمونی رو هم وردار ببر خونه خودت و بعد زایمان اگر تونستی خونه خودت بمون

هر مادر و هر بزرگتری که قابل احترام نیست 

وضع مالی شوهرت اگه خوبه یه پرستار بگیر بعد زایمانت کمک دستت باشه و خونه مادرت نرو

بعد زایمان حال روحیت خراب میشه بری اونجا هم واویلا میشی

ببین برو پیش یه جراح زنان خوب و کاربلد، من از صبح فردای عمل کاملا اوکی بودم. دکترم جراح خوبی بود

یه اسنپ بگیر پاشو برو خونت تو که اخلاقشو میدونی چرا میری اونجا؟ بمون خونه خودت با شوهرت پیتزاتو بخور چیکار داری وسیله میبری هم خودتو هم شوهرتو سنگ رو یخ و کنفت میکنی