2777
2789

خیلیا میگن بعداز عمل صفرا آدم لاغر میشه میخواستم بدونم شما تغییری کردید یانه؟ من خودم از قبل عمل ۱۷ کیلو وزن کم کرده بودم با رژیم و ورزش الان تا سه ماه نمی‌تونم ورزش کنم فقط پیاده‌روی میکنم ولی خیلی نگرانم چاق بشم بعد دیدم خیلیا لاغر شدن بعداز عمل برای شما چطور بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شنیدم من الان 1 هفتس عمل کردم حدود 2 ک کم کردم

من دو هفته س عمل کردم 🥺 وزن که کم کردم اما بخاطر رعایت خودم و فعالیت بوده.شماهم خیلی اذیت شدی؟ من خیلی هم قبل عمل هم بعدش درد کشیدم

من دو هفته س عمل کردم 🥺 وزن که کم کردم اما بخاطر رعایت خودم و فعالیت بوده.شماهم خیلی اذیت شدی؟ من خ ...

من حدودا 2 ماه پیش سزارین شدم و 2 شنبه هفته پیش عمل صفرا 

ولی عمل سزارین سگه کیه عمل صفرا خیلییییی درد داشت خیلیییی ها با اینک لاپاراسکوپ عمل کردم

بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   
من حدودا 2 ماه پیش سزارین شدم و 2 شنبه هفته پیش عمل صفرا ولی عمل سزارین سگه کیه عمل صفرا خیلییییی در ...

دقیقا منم گفتم بیشتر از سزارین اذیت شدم خیلیا باورشون نشد میگن عمل شبکیه ولی سبک نبود خدایی من پدرم درآمد 😭

خودبخود لاغرشدن؟ چقدر بعداز عمل شروع به کاهش وزن داشتن؟

والا وزن اینا نگرفتیم شلواراش براش گشاد شده.قبل عمل پرتر بود

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
دقیقا منم گفتم بیشتر از سزارین اذیت شدم خیلیا باورشون نشد میگن عمل شبکیه ولی سبک نبود خدایی من پدرم ...

من سزارین اصلا درد نداشتم با ی شیاف کنترل بود ولی این دردش میزد تو شونه هام شب اول تا صبح نشسته خابیدمممم

بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست