2777
2789

از وقتی خبر خودکشی یاسمن شنیدم خیلی در تعجبم پدر و مادر هردو پزشک متخصص از بچگی تو رفاه آسایش رشته خوب آینده خوب چی میشه یهو کم میاره که خودکشی میکنه؟

یاد کتاب کتابخانه نیمه شب افتادم 

واقعا خوشبختی چیه؟ کجاست؟

فشار کاری و محیط 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرشوهر منم بیمارستان کار می‌کنه چندین مورد گفته تاحالا خودکشی کردن بعضیا هم برا اینکه کم میارن مواد مصرف میکنن

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

معمولا این خودکشیا بین اونایی که تو رفاه بودن خیلی بیشتره چون هیچوقت وارد چالش و سختی نشدن و همیشه باب دلشون بوده همه چیز یهویی وارد محیطی میشن که کسی بهشون اهمیت نمیده و دستوری صحبت میکنه و فشارای روانی و کم خوابی رو تاب نمیارن 

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

انقدر اذیتشون میکنن

خیلی فشار کاریشون زیاده

پول خاصیم نمیدن

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

من اینجور شنیدم که

درساشون خیلی خیلی سخته و از طرفی توسط بالا دستیاشون خیلی اذیت میشن و مدام دستور میشنون‌ و هیچ کار نمیتونن کنن

از طرفی رزیدنت ها شب بیداری و شیف های زیاد و سختی دارند و بی خابی مشغله زیاد و….

ناراحت بشم ، ناراحت میکنم 🦩
من اینجور شنیدم کهدرساشون خیلی خیلی سخته و از طرفی توسط بالا دستیاشون خیلی اذیت میشن و مدام دستور می ...

یکی میگفت من تو دستشویی میخوابم

یه کاور میندازم زمین ده دقیقه بتونم بخواابم

48 ساعت بیدار میمونن گاهی

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

علاقه نداشتن به رشته

سختی رشته

رفتارای بد سال بالایی یا …

شیفتای سنگین 

واقعا کسی عاشقش نباشه نمیتونه توش دووم بیاره 

هر روز دیدن بیمار

درگیری با اطرافیان بیمار

بی اعصاب بودن بعضی بیمارا

سنگینی امتحانا و نخوابیدن

استرس کشیدنایی که باعث میشه بعضیاشون قرص بخورن 

همه ی اینا باعث خودکشی میشه

خوشبختی رو هر کس یه جوری تعبیر میکنه به نظرم زمانی که حس کنی خوشحالی خوشبختی

حالا ممکنه یه بچه دبستانی از اینک خانواده دوستش دارن و یه زندگی متوسط دارن احساش خوشبختی کنه

یکی هم ممکنه متخصص باشه و رشتش رو دوس نداشته باشه و هر روز روی فشارش جون بده 

انصرافشم هزینه میلیاردی میخواد...خیلیا ندارن تا بدن

خوشبختی آرامش ذهنه

آفرین دقیقا تو کتا کتابخانه نیمه شب موضوع همین بود شاید رسیدن به خیلی آرزوهامون که برامون حسرت شده بابتش رنج میکشیم غصه میخوریم  به صلاحمون نبوده