2777
2789
وقتی هیچی از اناتومی و پزشکی نمیدونی و فقط از سر تعصب حرف میزنی:

دقیقا

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
وای دقیقا منم بار اولمه که میبینمش ولی چندشم شدچقدر سادن اینایی که باور میکنن

ما ساده نیستیم

منطقی و آگاه هستیم و میدونیم اینجور افراد هستن واقعا 

دلتون ایقد سیاه نباشه 

آگاهی هم ی سرچ ساده بزنید گوگل ک دیگ وای وای راه نندازید 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اون بحث چوراب شیشه ای که گفتی چه ربطی داشت به موضوع؟؟؟؟فوت فتیش فیک

چون تازه زن شده و دوس داره جورایی بپوشه ک پاهاشو کوچیک تر نشون بده و کمتر در معرض چشم باشه 

فهمیدی الان عزیزم؟

وقتی بدون درک طرف کامنت میذارید همین میشه دیگه، تهمت می‌زنید و حرفای بی منطق 

تازه چندسال اومدهمیبینید؟فقط شنیدید و اونو تو سایت عمومی میگیدبا قاطعیت میگید ک بوده

چند سال؟

این عمل از زمان امام خمینی تایید شده 

ولی افرادی ک مثل تو توی غار هستن ازش خبر ندارن عزیزم 

بچه دار شدن برا خیلی ها مهمهتغییر جنسیت تو ایران خیلی ها ازش اطلاعی ندارناگه با واسطه هست به واسطه ش ...

این چه اسمیه گذاشتی 

یعنی چی؟

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

عزیزم 

ان شاالله هرچی خیره

💛

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

چ ثابت نشه؟؟خدا کلادو جنس افریدهاینا خودشون مشکل دارن انحراف جنسی دارن

اینی شما میگی در مورد همجنسبازها ست ( یعنی با هر رو جنسه ) ،

بازم اونی که فقط و فقط به همجنس خودش گرایش داره ( اونو میشه گفت دیت خودش نیست

اولین تجربه خواستگاری بود؟

اشکال نداره عزیزم ما دخترا کم و بیش از این تجربه ها داریم

منم برام پیش اومده پسره بهونه آورده و رفته‌..

ان شاءالله هر چی خیره برات همون بشه 

وضو بگیر سوره ی یس بخون و به هر مبین که رسیدی حاجتت رو بگو ( یس ، ۷ تا مبین داره‌ ، من دور مبین ها خط کشیدم راحتتر باشه : خیلی روش خوب و مجربی هست ) مخصوصا شب های جمعه که اصلا مال یاسین هست

دیگه بقیشو بسپار به خدا ( و بلکم از خدا بخواه با کسی که شرایطش مثل شماست مزدوج بشید 

هر روز یکبار سوره ی نصر بخون ( برای گشایش هست ) 

سوره ی شرح یا همون انشراح ( برای آسانی ) 

هر دو سوره پشت سر هم ۶_۷ دقیقه هم نمیشن ( کمه زود تموم میشه تا برای همیشه بخون قربه الی الله ) 

من دیدمش طرفو چی میگی🤣من اون دوران نبودم از مادرم شنیدم حتی با همون آقا هم مدرسه ایی بودنبله مطمنم ...

دقیقا ۲۷ ،۲۸ سال پیش یه دختر خانومی عمل کرد پسر شد ،یادمه هنوز چهره اش . عکسشو تو روزنامه ها دیدم .

ب نظرم شما بیماریفارغ از عمل تغییر جنسیتاینکه رو مسئله حجاب و جوراب نازک تاکیید کردین..........ب نظر ...

افرين مشكل داره بنظرم تاپيكاش سركاري هست تمام تاپيكاش ب طور ضمني تاكيد روي جوراب داره

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

باور کنید دوستان این موضوع حقیقت داره هستن در اطرافمون کسایی که با جنسیت خودشون کنار نمیان 

تو نزدیکانم خودم بود کسی ک اصلا جنسیتشو قبول نداشت دختر بود به شدت هم پاک بود اما نمیتونست با جنسیتش کنار بیاد ۱۶ سالش بود اما اصلا بالاتنه زنانه نداشت پریود نمیشد کلا حس دخترونه نداشت همیشه هم مثل پسرا لباس می‌پوشید و رفتار می‌کرد.خانوادش راضی شده بودند ک عمل تغییر جنسیت انجام بده ولی متاسفانه آنقدر اذیت شده بود ک کم آورد آخرش هم خودکشی کرد...الان ۱۲ساله ک فوت شده 😔