2777
2789
این قضیه توی ایران هنوز جا نیفتاده بعید میدونم از طریق سنتی بتونی ازدواج کنی چون کسی که سنتی خواستگا ...

درسته حرفتون ایشالا همه عادی تر برخورد کنن با این موضوع مخصوصا آقایون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقا درسته

اگه با روانشناس صحبت میکردی و از نظر روحی خودت رو پسر میکردی خیلی چالشهای کمتری داشتی که الان پیش رو داری   اگه الان ب خاستگارتون در مورد عمل تغییر جنسیت نگید اون خودش متوجه میشه در اینده یا شما کلا تمام و کمال دیگه زن هستید و مشکل فقط بچست؟

ازدواج سنتی کلا" جالب نیست، شما باید با یه نفر تو یه رابطه حداقل یکساله باشی تا متوجه بشی طرف با شرایط شما سازگار میشه یا نه.  تو ازدواج سنتی که طرف میخواد با دو سه جلسه کار رو تموم کنه و با خانواده بیاد واسه بله برون، اصن جا میخوره شما بهش میگی نمیتونی بچه دار بشی و شرایطت اینه.... همون شخص شاید تو یه رابطه یکساله کم کم به این نتیجه برسه که میتونه باهاتون زندگی کنه.

تو خواستگاری سنتی حتی اگه طرف اوکی هم بده بعدا" باهاش دچار چالش میشید

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
منم اگه مرد بودم هیچ جوره با آدمی که عمل کرده ازدواج نمی‌کردم میخواستم بکنم هم باید میرفتم یه قاره د ...

ب جز قاره من کلا ب این ادماا  اعتمادی ندارم

_منم یه دختر کولی/هم قبیله ی لیلی_